Het foutje van ons huis

slaapkamer-met-betonlook-muur

Er is 1 ding waarbij we bij de verbouwing vorig jaar niet goed hebben nagedacht.

Verbouwen

Inmiddels is het al anderhalf jaar geleden dat we ons huis van boven tot onder hebben aangepakt. En wat zijn we er blij mee! Onze keuken is prachtig geworden, ik ben nog steeds heel blij met Gijs’ kamer en onze tuin is echt genieten. Toch is er 1 dingetje waar wij gewoon totaal niet goed over na hebben gedacht maar wat toch wel heel vervelend is.

Nieuwe kozijnen en gordijnen

Ons huis hebben we voorzien van allemaal nieuwe kozijnen. Was echt nodig hoor, die dingen waren ontzettend verrot. Een ontzettend flinke investering van volgens mij wel rond de € 15.000,-. Dagenlang hebben we nagedacht over de kleur, het materiaal, welke grootte bladiebla. Toen na een tijdje de kozijnen werden geplaatst waren we er ook ontzettend blij mee! Zelfs de kozijnen van 3,5 meter zijn goed geplaatst en zien er goed uit. Voor dat formaat was het het goedkoopst om raamdecoratie online te bestellen en zelfs dat verliep vlekkeloos. Niks aan het handje zou je zeggen. Alles hing mooi voor de ramen.

Oepsie

Ik weet niet meer wanneer het precies zo ver was maar in die week wilde ik boven het raam open zetten. Toen kwam ik er pas achter dat we eigenlijk iets heel doms hebben gedaan. Het raam draait naar binnen open en het rolgordijn is 1 stuk van 3,5 meter. Ik riep gelijk Jan er bij en we voelden ons zo dom. Hoe hebben we zoiets kunnen missen? Willen we het raam open hebben dan moeten we het gehele rolgordijn van 3,5 meter eerst helemaal omhoog doen, en dan kunnen we pas het raam openzetten.

Niks aan te doen

Inmiddels hebben we het maar geaccepteerd. Ja natuurlijk is het een beetje dom en onhandig. Maar je doet er niks aan. Die gordijnen zijn net nieuw, die laten we eerst mooi hangen. We doen het maar zo dat met warm weer we als de zon weg is alles maar tegen elkaar open zetten. Handig? Nee! Maar het is niet anders.

*Gesponsorde link

1 Comment

  1. Haha heel herkenbaar wij hebben 2 dakkapellen waar draai/kiepramen in zitten en die ramen gaan inderdaad ook naar binnen open en moeten ook het rolgordijn helemaal omhoog draaien en zelfs de gordijnroede hangt 1a2mm te laag als we het raam open zetten (niet op kiepstand) schaaft hij er langs.. dom maar t is niet anders 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.