Gratis printables

Weekmenu

Zelf vind ik het handig om met het boodschappen doen van te voren een menu uit te denken. Zo kan ik gericht boodschappen doen en gooi ik zo min mogelijk weg. Zelf heb ik hem gelamineerd zodat ik hem keer op keer kan gebruiken.

Download hieronder gratis

Baby aftelkalender

‘Mama, komt de baby al bijna?’ Een vraag die ik in mijn tweede zwangerschap regelmatig hoorde. Hoe handig is dan een baby aftelkalender voor broertjes en zusjes. Met 40 flesjes in totaal, om elke dag in te kleuren. Eventueel met ruimte om nog wat flesjes bij te tekenen. Want ja, een baby laat zich moeilijk plannen.

Hieronder gratis downloaden

Vaderdag invulblad

Hoe leuk is dit om voor de verjaardag van papa of vaderdag in te vullen. Leuk om te bewaren voor later.

Download hieronder gratis

Doelen Stellen

Als gezin minder afval produceren, misschien wil je meer groente eten of wil je kind leren veter strikken. Door doelen te stellen op papier is het gelijk inzichtelijk.

doelen-stellen-gratis-printen
Download hieronder gratis

Beloningskaart zindelijkheidstraining

Sommige peuters hebben een kleine motivatie nodig om zindelijk te worden. Door het wc’tje te kleuren of er een sticker op de plakken heeft je kindje een duidelijk overzicht van de behaalde resultaten. Misschien bij een volle kaart een cadeautje? Dat is aan jou.

Download hieronder gratis

Boekenlegger voor mama

Download hieronder gratis

Weekplanning

Kan je kind of jijzelf wel wat structuur gebruiken? Per week in te vullen en op te hangen.

Download hieronder gratis

Wie ben ik – invulblad

Leuk voor een afscheidsboekje voor juf of meester. Ook leuk om elk jaar te laten invullen door je kind rond zijn verjaardag. Zo heb je een leuk boekje om te bewaren.

Download hieronder gratis

Invulblad afscheid juf

Gaat juf weg? Maak dit invulblad voor het afscheid van juf.

download hieronder gratis

Invulblad afscheid meester

Ook aan meester hebben we gedacht. Dit invulblad voor het afscheid van meester maakt het feest compleet.

Download hieronder gratis

Aftelkalender vakantie

Is jouw kindje steeds aan het vragen wanneer het nu eindelijk eens vakantie is? Met deze aftelkalender breng je een beetje duidelijkheid. Handig toch?

Download hieronder gratis

Aftelkalender verjaardag

Wat is dat toch spannend om bijna jarig te zijn. Speciaal voor die kinderen een aftelkalender voor de verjaardag. Kleur elke dag een cadeautje zodat je precies weet hoe lang het nog duurt.

aftelkalender-verjaardag
Download hieronder gratis

Invulblad afscheid groep 8

De laatste schoolweek is voor groep 8 vaak een hele gekke week. Er wordt niet meer veel gewerkt maar het is handig om iets achter de hand te hebben voor als er even een momentje niks te doen is.

Download hieronder gratis