Weggeefkast Klazienaveen

Wat is de weggeefkast?

In de zomer van 2022 ben ik een weggeefkast begonnen aan mijn huis aan de Meridiaan 13 in Klazienaveen. Na het zoveelste bericht over de armoede in ons land wilde ik op mijn manier bijdragen. De kast is bedoeld voor minima in de omgeving die iets kunnen gebruiken

Wat mag er in de kast?

In principe zijn we blij met zo ongeveer alles wat een ander goed kan gebruiken. Meestal houd ik onderstaand lijstje aan als richtlijn. Heb je iets liggen waar je over twijfelt? Stuur me een berichtje en ik denk graag met je mee.

Wil je helpen?

Yes! We zijn blij met alle hulp dus bij voorbaat al bedankt! Helpen kan op verschillende manier. Wil je het groter aanpakken, iets samen opzetten of wil je doneren? Neem dan even contact met me op.

  1. Bestel op bol.com. Gebruik deze link en ik krijg een paar procent van de commissie, die ik dan weer aan het kastje besteed.
  2. Breng spullen langs. Iedereen ruimt wel eens zijn kast op en denkt: deze spullen gebruik ik niet maar kan nog best een ander blij van worden. Nou, hier ben ik! Zet het bij het kastje neer, of hang het aan de voordeur. Ik vind het vanzelf.
  3. Doneer! Gebruik dit betaalverzoek om een bedrag naar keus over te maken.