Gijs’ nieuwe voertuigenkamer

voertuigenkamer-peuterbed

Eindelijk kan ik na maanden verbouwen en klussen jullie de eerste kamer laten zien. Gijs’ heeft een voertuigenkamer en het is precies geworden zoals ik hoopte. Ik heb voor- en na-foto’s van de ruimte en ben heel benieuwd naar jullie mening.

 

voertuigenkamer

 

Voertuigenkamer

Nu ik dit artikeltje zo typ schrik ik van het grote verschil. Wat een vies, oud kamertje was het zeg! Op de één of andere manier vergeet je dat zodra je er woont. Ga je verbouwen? Dan is mijn tip om van te voren ook veel foto’s te maken. Het is leuk om ze naast elkaar te leggen. Bekijk de foto’s hieronder maar even. Wat een verschrikking zeg!

 

Opknappen

We zijn begonnen met aftrekken van het behang. Ik heb de verwarming wit gespoten en de deuren en kozijnen gelakt. Er is het één en ander geïsoleerd, er is een nieuw plafond in gekomen en de elektricien heeft alle stopcontacten omlaag gebracht. Er is een nieuw kozijntje ingekomen, een nieuwe deur en er is gestuct. En toen kwam ik. Ik heb ontzettend lang getwijfeld over de kleur van de muur. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gegaan voor de kleur Early Dew. Daar heb ik echt nog geen seconde spijt van gehad. Een ontzettend rustig en mooi kleurtje voor een slaapkamer.

 

 

Ik had deze stickers al een hele poos geleden besteld en kon ze nu eindelijk op de muur plakken. Nouja, ik had er geen geduld voor, toen ging Jan het maar doen. Nadat de vloer er in lag, de gordijnen hingen was ik nog niet helemaal tevreden. Het was nog wat te steriel. Ik besloot nog een wand lichtgrijs te maken. Dat was een goede keus vind ik zelf.

 

Het resultaat

 

 

Mensen wat ben ik blij met dit kamertje. Het is helemaal geworden zoals ik in mijn hoofd had. Het peuterbedje heb ik overgenomen van een buurvrouw. Ik krijg veel vragen over het dekbedovertrek. Het is een éénpersoonsdekbed, lekker groot en daarom kon ik ook een éénpersoonsovertrek nemen. Zie je trouwens dat leuke knuffeltje in het bed liggen? Die hebben we gekregen van huisjeno56.

 

 

Met dit hoekje ben ik ook zo blij. Die banden wilde ik eerst aan de muur hangen maar dat wilde niet goed. Vandaar dat ik ze zo opgestapeld heb. En ik vind het eigenlijk wel leuk. De vliegtuigjes zijn van echtilona.nl. Ze zijn leuk hè! En niet duur. Deze leuke posterset heb ik hier gekocht voor een tientje. Maakt de voertuigenkamer echt af.

 

 

Dit hoekje zat helemaal niet in de planning. We hadden zo’n leuk steigerhouten bureau voor Gijs maar we wisten niet waar we hem moesten plaatsen. In de kamer was geen plek meer. Toen kwam ik op het idee om hem op Gijs’ kamer te plaatsen en dat vind ik een goed idee van mijzelf 😉 Staat goed daar toch? Die leuke slinger kreeg ik van Ilse van naamslingers Bezoen. Gijs is nu nog iets te klein om er echt aan te zitten maar over een jaartje moet dat zeker lukken.

 

Ik ben gek op deze leuke accessoires in Gijs’ voertuigenkamer. Die hijskraanlamp heb ik zelf gemaakt. Leuk is ie hè! Ook maken? Lees hier hoe.

 

Voor- en na-foto’s 

 

Deze voor- en na-foto’s zijn het leukste om te zien. Wat een verschil!

 

 

 

Vind jij het ook een leuke kamertje geworden?

2 Comments

  1. Super gaaf geworden zeg! Gave accessoires en die lamp ook geweldig!

    1. Jaa ben er ook superblij mee!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.