De nieuwe keuken

verbouwing-keuken

Ik ben zo blij dat ons nieuwe huisje steeds verder af komt. Vandaag laat ik jullie onze nieuwe keuken zien inclusief voor- en na-foto’s.

 

moderne-keuken

 

Keuken uitzoeken

In deze blog heb je kunnen lezen dat we een keuken uit hebben gezocht. En ik moet eerlijk zeggen dat de keuken 1 van de dingen was die zonder te veel gedoe goed zijn gegaan. Dat is zo ongeveer de enige ruimte in dit huis waar ik weinig stress om heb gehad. En het is ook helemaal perfect geworden. Precies zoals we wilden. Nu zitten mijn man en ik qua inrichting best op één lijn. We hadden dus ook binnen een uurtje een complete keuken uitgezocht en besteld.

 

verbouwing-keuken

 

Klussen

Elke keer als ik die oude foto’s zie kan ik bijna niet geloven dat het zo is geweest. Toch weet ik nog heel goed dat het er zo uit zag. Wat was het toch een vies oud huisje. We hebben in de keuken best veel veranderd. Eigenlijk hebben we gewoon de complete keuken op een andere plek gezet. Jan heeft de hele keuken gesloopt en we hebben de verwarming verwijderd (we hebben een pelletkachel, wil ik ook graag nog een blog over schrijven). Ook hebben we een raam helemaal dicht laten metselen.

 

verbouwing-keuken

 

De elektricien en loodgieter hebben daarna allerlei leidingen aangelegd (geen idee hoe dat werkt hoor). De stukadoor is geweest en daarna is de nieuwe keuken geplaatst. Oja, last but nog least zijn er openslaande deuren gekomen naar buiten.

 

Het resultaat

O jongens wat ben ik blij met deze keuken. Helemaal af en perfect. We hebben gekozen voor een gasstel. Jan is kok en vertikt het om op inductie te koken. We zijn gegaan voor een strakke moderne keuken. Op de muur zit de kleur ‘Beton’ van Flexa. Ik denk dat dat een goede keus is geweest. We zijn gegaan voor een chromen kraan en een grote wasbak. Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe keuken.

 

verbouwing-keuken

 

Voor en na

Zie je dat dit dezelfde ruimte is? Bijna onherkenbaar! Wauw, wat komen we van ver maar wat ben ik er blij mee 🙂 Nog even ons hele klusverhaal lezen? Klik dan hier.

 

4 Comments

  1. Wat mooi geworden! Echt een enorme verandering zeg. Die openslaande deuren lijken mij heerlijk!

    1. Ja die zijn echt geweldig inderdaad! Nu nog een mooie tuin en dan ben ik helemaal tevreden 😉

  2. Oh wauw, wat een schitterende keuken! Mag je heel trots op zijn! Ga nu je hele klusverhaal lezen, leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.