Samenwerken met Elkeblogt

Waarom Elkeblogt?

Sinds 2016 is de website Elkeblogt een onderdeel van mijn leven. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een bedrijfje waar ik ontzettend trots op ben. Maar waarom kies je tussen die honderden bloggers voor mij? Mail naar info@elkeblogt.net voor vragen of contact.

1. Unieke doelgroep

Mijn focus ligt naast activiteiten voor kinderen en persoonlijke verhalen op Drenthe. Tientallen blogs zijn online gekomen over activiteiten, bezienswaardigheden en tips uit onze mooie provincie. Daardoor heb ik een unieke groep volgers gevonden die maandelijks mijn site weten te vinden of mij al jaren trouw volgen op mijn socials.

Facebook: 4,9 K.
Instagram: 3,1 K.
Pinterest 6,6 K.
Facebookgroep (uitjes in Drenthe voor kinderen): 3,0K

2. Stabiele website cijfers

Elkeblogt mag maandelijks tussen de 30.000 en 50.000 unieke bezoekers ontvangen. Hier heb ik hard voor gewerkt en ben ik nog steeds hard voor aan het werken. Constant houd ik mijn site ‘up-to-date’, werk ik aan mijn vindbaarheid en verbeter ik teksten.

3. Teksten van kwaliteit

Mijn blogs zijn van kwaliteit. Ik schrijf al 5 jaar dus weet waar een goede blog aan moet voldoen. Ze lezen lekker weg, ze zijn ondersteund met het juiste beeld en voldoen aan de vindbaarheidseisen.

4. Het juiste beeld

Mijn hobby als fotograaf zorgt voor de perfecte toevoeging van een blog. Ik beschik over een fijne camera met bewerkingsprogramma en kan daarmee producten perfect vastleggen.

5. Betrouwbare partner

Werk je met mij samen? Dan zorg ik dat ik goed werk aflever. Het is niet voor niks dat ik een aantal langlopende samenwerkingen heb.

6. De juiste prijs

Voor samenwerkingen vraag ik een eerlijke en scherpe prijs. Vraag vrijblijvend mijn tarievenlijst aan. Mail naar info@elkeblogt.net!

samenwerken-blogger

KvK-nummer: 69310750
BTW-ID: NL001136061B03