Juffrouw Knots – De webshop in duurzaam speelgoed

webshop-in-duurzaam-speelgoed

Wist je dat er een ontzettend leuke webshop in duurzaam speelgoed gewoon in Emmen zit? Je begrijpt dat dat net iets voor mij is.

webshop-in-duurzaam-speelgoed

Liefde voor houten speelgoed

Wie mij een beetje kent weet dat ik van houten speelgoed en duurzaam speelgoed houd. Ik heb thuis al een mooie collectie. Zo staat er een Wobbel te shinen en heb ik een hoekje met onder andere de regenboog van Grimms en allerlei figuurtjes van Holztiger. Ik geef toe, sommige dingen koop ik net zo goed voor mijzelf als voor Gijs. Ik vind het gewoon prachtig speelgoed. Naast dat het prachtig is om te zien is het ook nog eens duurzaam en kan het vaak generaties mee. En die kwaliteit zie je en voel je.

Webshop in duurzaam speelgoed

Naast het hebben van een webshop in duurzaam speelgoed deelt Juffrouw Knots graag haar kennis over de ontwikkeling van het kind en het speelgoed. Ook vindt ze het belangrijk dat duurzaam speelgoed gezien, gevoeld en geprobeerd kan worden. Op afspraak langskomen is dan geen enkel probleem! Zo mooi om al die verschillende kleuren Wobbels te zien. Of wat dacht je van al die prachtige houten speelfiguren van Holztiger. Daarnaast nog prachtige prentenboeken, houten puzzels en Flockmen. Leuk om sommige dingen eens in het echt te zien.

Over Juffrouw Knots

Deze unieke webshop in duurzaam speelgoed heeft alles voor groot en klein. Je bestelt makkelijk en snel via de website. Mocht je in de buurt wonen? Dan zou je het natuurlijk ook kunnen halen. Ik ga tegenwoordig sowieso mijn Holztiger bij Juffrouw Knots halen. Ben je bijna jarig? Dan kun je ook je verlanglijstje online maken via de site die je heel eenvoudig kunt delen via de Whatsapp knop of e-mail. De inpakservice is gratis en ze zorgt er voor dat de cadeautjes als een feestje worden afgeleverd. Dat is nou eens handig!

Wij gingen naar huis met iets wat al héél lang op mijn verlanglijstje stond. Oké ik geef toe, bijna alles wat ze heeft staat wel op mijn verlanglijstje. Maar toen Gijs gelijk naar de ‘Waytoplay’ greep wist ik dat die mee naar huis moest. Waytoplay zijn rubberen wegonderdelen die je ook prima in bad of de zandbak kan gebruiken. Waytoplay is gemaakt van 100% kindveilig en duurzaam PVC. Ik weet zeker dat het járen mee gaat en dat kindje 2 er straks ook veel plezier van kan hebben. Zal ik hier eens een uitgebreide blog over schrijven?

Psst.. Met de code ‘ELKEBLOGT’ krijg je in het weekend van 24 juli tot 26 juli 10% korting op de hele collectie van juffrouw Knots. En ja, dus ook op al die bekende merkjes 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.