Waar koop ik mijn eigen kleding?

Jullie vonden het zo leuk om te lezen waar ik de kleding koop voor Gijs. Het leek me leuk om jullie ook te vertellen waar ik mijn outfits koop.

Mijn kledingstijl

Tja, kun je een stijl omschrijven als je zelf niet eens weet of je een stijl volgt? Ik ben sowieso gek op jeans. Heb ik een lange broek aan, dan is dat sowieso een jeans. Favoriete merk is Levi’s maar ik heb net zo goed broeken van de Only of Vero Moda. Verder vind ik comfortabele kleding ook belangrijk. Ik loop echt niet de hele dag in Fleece vesten maar vind een lekkere Adidastrui heerlijk. Ik heb heel veel vestjes, truitjes en jasjes. Ik hou van kleuren, en die draag ik dan ook veel. Ook ben ik vaak warmer gekleed dan gemiddeld. Ik ben een koukleum. Tja..

Waar koop ik mijn kleding

Ik help persoonlijk de Klazienaveense middenstand naar de filistijnen. Ik koop namelijk zo goed als alle kleding online. Favoriete online winkels zijn Wehkamp en Zalando. Vooral omdat het heel makkelijk bestellen en retourneren is. Daarnaast hebben ze beide veel favoriete merken te koop en slaag ik dus zo goed als altijd. Ik ga echt wel eens naar een echte winkel maar ik vind nooit wat ik zoek, ik word kriegelig van die paskamers en kom altijd met miskopen thuis.

Hoeveel besteed ik aan kleding?

Als ik een schatting zou moeten maken dan zou ik zeggen zo ongeveer €75,- tot €100,- per maand. De ene maand wat meer dan de andere maand. Ook koop ik vaak als ik de 13e maand heb een flinke stapel nieuw ondergoed en dat soort dingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.