Waar koop ik kinderkleding?

Benieuwd waar ik kleren voor mijn kind koop en hoeveel ik er aan besteed?

Not so perfect

Het liefst kwam ik nu met het verhaal dat ik heel duurzaam alleen biologisch katoen koop, zelf achter de naaimachine broekjes naai en alleen kleding koop wat eerlijk is geproduceerd. Helaas is van dat alles niks waar. Als het om kleding voor Gijs gaat dan ga ik voor makkelijk bestelbaar. Dus bol.com, Wehkamp, Zalando en Zara. Bestellen gaat nu eenmaal makkelijk. Hier in het dorp hebben we de Hema en nog een paar andere kledingwinkels voor kinderen. Ik moet eerlijk zeggen dat fysiek winkelen gewoon niet mijn ding is. Laat mij maar ’s avonds achter mijn telefoon mijn winkelmandje volpleuren. Tja..

Welke merken koop ik?

Ik moet zeggen dat ik niet veel om merken geef hoor. Qua broeken ga ik vooral voor praktisch. Oftewel broeken die Gijs op school met de gym of bij een toiletbezoek makkelijk uit en aan kan doen. Wat betreft vesten en truien ga ik voor comfortabel met een leuk printje. Ik kom vaak uit bij merken als Name It. Ik vind het belangrijk dat Gijs zich goed in kleding kan bewegen en dat het ook vies mag worden. Ik heb 1 keer dure schoenen gekocht die binnen een maand door het spelen kapot waren. Sindsdien koop ik geen schoenen meer boven de €50,-. Ook vertik ik het om truien van €50,- te kopen. Vind ik zonde van het geld en voor dat je het weet zitten er weer vlekken in.

Hoeveel geef ik uit?

Ik vind het lastig om een inschatting te maken. Ik koop vooral wanneer het nodig is. Maar dan soms wel voor een paar honderd euro tegelijk. Ik denk dat ik gemiddeld per maand zo’n €75,- kwijt ben? En dan soms een paar maanden niks en dan in een maand een flinke stapel.

Van welke merken kleding ben jij fan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.