In de voorjaarsstemming met my-jewellery

Duurt me veel te lang die grauwe winter. Ik ben zo toe aan voorjaar. Met mijn nieuwe items van my-jewellery ben ik in ieder geval al een beetje in de stemming.

Winter meets spring

Zodra de eerste zonnestralen komen zo rond februari heb ik het helemaal gehad met die winter. Nouja, winter. We hebben amper aan sneeuw gezien laat staan dat we een keertje flinke vorst hebben gehad. Had van mij wel gemogen. Hoe dan ook ben ik er klaar mee. Kom maar bloembolletjes, pastelkleurtjes en zon. Ik ben klaar voor jullie! Zo wil ik ook die coltruien achterin de kast gooien en de vrolijke kleurtjes tevoorschijn halen. Nu nog een beetje zon om het af te maken.

De nieuwste voorjaarstrends

Jaja, jullie fashionista (ahum) is even het grote web ingedoken op zoek naar de nieuwste trends. Nouja, ik las het op de site van my-jewellery ­čśë Hoe dan ook schijnen pasteltinten dit jaar weer helemaal terug te komen. Dat komt goed uit want vooral in pastelroze heb ik al een aantal items. Ook doen minimalistische sieraden het goed dit voorjaar. Naast dat blijven de printjes het dit jaar ook goed doen. Oftewel ik heb per ongeluk heel erg hip geshopt ­čśë

Dameshorloge cheetah wit

Over my-jewellery

Het leuke aan my-jewellery is dat ze net iets anders zijn dan doorsnee webshops. Geen standaard collectie maar een opvallende, unieke collectie in sieraden, accessoires en kleding. Favoriet op het moment zijn de oorbellen. Ik ga voor minimalistische zilveren oorringen met een leuk bedeltje. Ik ben ook helemaal gek van mijn horloge. Een ontzettend leuk design wat elke outfit afmaakt. Naast dat hebben ze ook een ontzettend leuke collectie aan kleding. Zoek je een leuk jurkje voor een feestje of juist casual. Kijk dan zeker even op de site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.