‘Klussen met een kleintje’ Eindelijk naar ons nieuwe huis

voertuigen-kamer

Na heel veel klussen en 3 maand bij mijn ouders gewoond te hebben was het eindelijk zo ver. Wij zouden gaan verhuizen naar ons nieuwe huis. Benieuwd hoe dat ging?

 

Eindelijk naar ons nieuwe huis

Weken, nee maanden zit ik op dit moment te wachten. Eindelijk zouden we gaan verhuizen. Ik was gewoon zo toe aan ons eigen plekje. Gewoon weer doen wat ik zelf wilde en wanneer ik het wilde. Je kunt je vast wel voorstellen dat terug bij je ouders wonen als je al jaren zelfstandig woont niet de ideale situatie is. Ondanks dat het best gezellig was ben ik echt heel blij dat we weer op onszelf konden wonen.

 

Verhuizen

Verhuizen is ***! Verhuizen is echt niks voor mij. Ik word er boos en chagrijnig van. De dozen zijn zwaar, je krijgt er vreselijke rommel en chaos van en ik word er moe van. Nee, niks voor mij! We hebben weer zo’n verhuiswagen gehuurd en binnen 4 uur hadden we al onze spullen in ons nieuwe huis. Maar het was zo’n vreselijke chaos, dat ging helemaal nergens over. Werkelijk waar in elke kamer stond rommel. Mijn man en ik hebben kamer voor kamer opgeruimd waardoor het ’s avonds eindelijk een beetje leefbaar was. Toen konden we genieten. Voor het eerst lekker in bad en slapen in ons nieuwe bed.

 

Wonen in ons nieuwe huis

Ik wil je binnenkort ons huis graag helemaal goed laten zien hoor maar ik heb echt geen energie en tijd om nu overal foto’s van te maken. Wel krijg je iets te zien van voor de verhuizing. Hieronder onze slaapkamer met de muur van betonlook. Ik vind hem erg goed gelukt en ben hier heel blij mee. Binnenkort foto’s van een ingerichte kamer hoor 😉

 

slaapkamer-betonmuur

 

Ook ben ik met Gijs’ kamer ook ontzettend blij. Ik heb inmiddels alweer wat veranderd maar dat zie je binnenkort 🙂

 

Squid

Ook heb ik een soort raambekleding aangebracht in de wasruimte. Van het merk Squid mocht ik een stukje uitproberen. Het lijkt op een soort plakplastic van stof. Je brengt het op dezelfde manier aan als plakplastic en je snijdt het heel simpel op maat. Binnen 20 minuten zat het op mijn raam. Ik kreeg de vraag of je er door heen kunt kijken. Overdag kun je bijna niet naar binnen kijken maar mijn man heeft ’s avonds even getest met de lamp aan binnen en dan kun je wel duidelijke schimmen zien. Wel is het zonwerend en perfect voor ruimtes waarbij je toch iets privacy wilt. Shop zelf de raambekleding hier.

 

squid

 

Nog steeds niet klaar?

We wonen er dan misschien wel maar het is nog steeds niet klaar. We hebben echt nog honderden dingen te doen. Soms denk ik echt: Waar ben ik toch aan begonnen. Nouja, eerst maar even rustig aan doen en dan zien we wel weer..

 

Meer blogs lezen?

 1. Klussen met een kleintje: the new start
 2. Klussen met een kleintje: keuken uitzoeken, een leuke DIY en veel stress
 3. Klussen met een kleintje: naar Ikea, hijskraanlamp en lang wachten
 4. Klussen met een kleintje: officieel verkocht en open over uitgaven
 5. Klussen met een kleintje: de verbouwing is begonnen
 6. Klussen met een kleintje: an die arbeit
 7. Klussen met een kleintje: verhuizen
 8. Klussen met een kleintje: wonen bij mijn ouders
 9. Klussen met een kleintje: het wordt wat te veel & het klussen gaat door
 10. Klussen met een kleintje: is het nou nog niet klaar?
 11. Klussen met een kleintje: Het einde is in zicht + waar is het geld?
 12. Klussen met een kleintje: Boven is bijna klaar + schilderen tot je er bij neervalt

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.