7 x Vingerpopjes trakteren op de opvang of school

vingerpopjes-trakteren

Vingerpopjes trakteren op de opvang of school is makkelijk en erg leuk. Ik heb voor je 7 ideeën op een rij.

vingerpopjes-trakteren

Vingerpopjes trakteren

Vingerpopjes zijn ideaal om te trakteren vind ik zelf. Het is geen ‘rommelspeelgoed’ wat binnen no-time in de prullenbak terechtkomt. Hier thuis is het speelgoed wat heel lang mee gaat en wat ook erg leuk is om mee te spelen. Mijn zoon houdt ook enorm van knuffeltjes en handpopjes. Vingerpopjes trakteren was dan ook een snel gemaakte keus.

Kinderchocola

Mijn zoon is gek op kinderchocola. De keuze voor een traktatie was dan ook snel gemaakt. En er past precies zo’n vingerpoppetje om zo’n chocolaatje. Zelf bestelde ik de vingerpopjes bij de Ikea, gewoon online. Ik vond de popjes van goede kwaliteit. Het nadeel is wel dat je verzendkosten betaald. Toen bleek dat ik toch wat tekort had bestelde ik nog snel een zakje bij bol.com. Ook leuk, maar die van de Ikea vond ik toch iets leuker om mee te trakteren.

vingerpopjes-trakteren

Soepstengel

Voor dreumes en peuters is deze traktatie met soepstengel waarschijnlijk iets geschikter. Wil je net zoals op het linker voorbeeld een gezondere keus maken, kies dan voor volkoren soepstengels. Ziet er toch ontzettend leuk uit?

Lange vingers

Nee, in groep 3 kun je niet aankomen met lange vingers. Maar natuurlijk prima bij dreumes en peuters. Voor Gijs’ eerste verjaardag trakteerde ik gewoon een pak lange vingers. De kinderen hebben genoten. Misschien heb je een moeder die zo gek is om zelf te gaan haken anders doen de vingerpopjes uit de winkel het ook goed 😉

Zakje snoep, chips.. ?

Dat is het leuke van zakjes, je kunt er alles in doen wat je kind lekker vindt. Snoep, chips, popcorn, het kan allemaal. En met zo’n grappig vingerpopje er op ziet het er ontzettend leuk uit.

vingerpopjes-trakteren
sfeertje_by_geartsje

Rozijntjes

Met rozijntjes scoor je bijna altijd goed. Wel even goed kijken of de popjes wel passen. Sommige popjes zijn er te smal voor. Heb je al eens mijn blog gelezen met heel veel ideeen om te trakteren met rozijntjes?

kwarksticks

Toetjes, i love them! En kinderen ook. Past ook precies een popje op. Ontzettend leuk zo.

Knijpfruit

Knijpfruit is ook zo’n traktatie die het eigenlijk altijd wel goed doet. Wel even goed kijken, je hebt knijpfruit met hele grote doppen. Daar gaan de vingerpopjes niet omheen passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.