Eindelijk verlof! Deze dingen ga ik doen

Ja, de laatste loodjes waren best pittig. Vooral omdat ik lichamelijk best wel een beetje op ben. Hoe dan ook heb ik nu verlof en wil ik deze dingen nog doen.

Kleertjes wassen

De enige keer dat wassen leuk is. Al die schattige babykleertjes wassen en ophangen. Ja ik ben zo’n moeder die speciale wasmiddel koopt zonder rommel voor de baby. Misschien een beetje overdreven? Laat mij maar lekker ­čśŤ

De laatste dingen kopen

Ik wil nog even alles bij langs om te kijken of ik alles heb. Ik weet sowieso dat ik nog een paar overtrekjes voor de wieg moet hebben, een extra aankleedkussen voor beneden en dat soort dingen. Ach 1 ding scheelt, zijn we wat vergeten dan is het snel besteld of gekocht.

Geboortekaartjes schrijven

Dit is wel een beetje een rotklusje hoor. Maar iemand moet het doen. Ik heb al heel wat adressen verzameld dus hoef ze straks alleen nog maar op te schrijven. Dus als iemand zich verveeld ­čśë

Babyversiering regelen

Ik wil graag iets leuks in de tuin. Niet zo’n mislukte nijntje maar echt iets leuks. Ik vind zo’n raamschildering ook wel leuk maar wij hebben expres allemaal dichtbegroeide bomen voor ons raam zodat we geen inkijk hebben. Bij Gijs hadden we het zoals hieronder. Ook wel leuk, en niet zo ingewikkeld.

Foto’s maken

Ik wil graag nog een paar mooie foto’s maken. Deze zwangerschap is als het goed is toch de laatste zwangerschap. Ik wil dat toch een beetje blijven herinneren. Ik heb getwijfeld om toch een shoot te doen maar denk dat ik zelf ook foto’s kan maken waar ik tevreden mee ben.

Rusten

Mijn lichaam is echt niet gemaakt om hoogzwanger te zijn. Ik ben zo’n 1.63 en verwacht wel een Hollandse jongen. Dat past gewoon niet zo goed. Dus ik heb veel klachtjes en ben steeds vreselijk moe. Gelukkig is verlof ook bedoeld om lekker te rusten.

Mis ik nog iets?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.