De leukste kinderfeestjes in Emmen en omgeving

Je kinderfeestje is voor kinderen misschien wel de leukste dag van het jaar. Maar soms heb je geen zin of tijd om het feest zelf te bedenken en te organiseren. Voor jou een lijst met de leukste kinderfeestjes in Emmen (gemeente). Van Zwartemeer tot Weiteveen en van Emmer-Compascuum tot Emmen.

Kinderfeestjes-in-emmen

Kinderfeestjes in Emmen met entertainment

Poppentheater Jinky’s Mikmak

Met haar poppen is Jinky een bekende onder de kinderen in de gemeente Emmen. Op bijna elke school in de omgeving heeft ze wel een keer een voorstelling gegeven. Voor elke gelegenheid heeft ze wel een passende voorstelling en dus ook eentje om voor de kleintjes een onvergetelijke middag te verzorgen in de vorm van een kinderfeestje. Jinky speelt met heel veel interactie en maakt van elke voorstelling een feestje.


Website: www.poppentheaterjinkysmikmak.nl
Locatie: Eigen locatie

Let’s Celebr8

In stijl een slaapfeestje houden? Let’s Celebr8 in Ter Apel kan het regelen. Kies een thema; Boho, Tropical Summer of bijvoorbeeld Super hero en krijg een feestje geheel in stijl met een tipi tent, kussentjes, dekens, en allerlei passende accessoires. Je kunt zelf de spullen ophalen en klaarzetten maar het ook laten doen.. Het is geen goedkoop feestje maar ziet er zeker wel heel erg gaaf uit.

Website: lets-celebr8.nl
Locatie: Eigen locatie

Van der weide entertainment

Van Der Weide Entertainment in Emmen heeft een heel breed assortiment aan keuzes in entertainment en feestjes. Zo is er onder andere een prinsessenfeest te boeken, piratenfeest of een bioscoopfeestje. De hele middag is door het bedrijf verzorgd. Is dat iets te veel van het goede? Neem dan alleen een ‘meet & greet pakket’ en laat een prinses op de verjaardag van je kind verschijnen. Een schminker of ballonnenclown is ook een optie.

Website vanderweideentertainment.nl
Locatie: Eigen locatie of de locatie aan Nijverheidsstraat 8, Emmen

Lekkere kinderfeestjes

Kookcentrum Klazienaveen

Voor de kleine kokjes is koken onder begeleiding van een echte prof. natuurlijk heel gaaf. Het kookcentrum geeft feestjes in verschillende thema’s als; pizza’s maken, high tea of pasta party. Een feestje duurt ongeveer 2,5 uur en bevat allerlei activiteiten als een placement maken, koken en lekker eten natuurlijk. Het feestje is geschikt vanaf 8 jaar.

Website: kookcentrumklazienaveen.nl
Locatie: Tijm 7892 AD Klazienaveen

Bakkerij van Veenen

In het feestje van zo’n 2 tot 2,5 uur worden de kinderen echte bakkertjes. Ze krijgen een rondleiding door de bakkerij, leren brood snijden, en er worden natuurlijk lekkere dingen gebakken en gegeten.

Website: www.bakkerbult.nl
Locatie: Middenhaag 171 7815 LB Emmen

Bakker Wilco

In Emmer-Compascuum bij bakker Wilco kun je samen met je vrienden een heerlijk feestje houden. In 2 uur tijd bak je de lekkerste dingen, die je ook zelf mee naar huis mag nemen.

Website: bakkerwilco.nl
Locatie: Runde N.Z. 97, 7881 JK Emmer-Compascuum

Broodjes bakken in het Veenpark

In Barger-Compascuum kun je bij het Veenpark ook je kinderfeestje vieren. Bij de bakker kun je met je verjaardagsgasten je eigen brood of banket maken. (Vanaf 6 jaar.) Terwijl je superbaksel in de oven staat, ga je een ritje maken met de treintjes of naar Speulland. Daarna feestelijk eten met patat of met een pannenkoek.

Creatieve kinderfeestjes

Koffer 4 kids

Koffer 4 Kids biedt een breed assortiment aan orginele kinderfeestjes. Ieder thema op maat gemaakt, zodat de kinderen zich volledig kunnen inleven in datgene wat ze aan het doen zijn. Een feestje voor meiden, jongens of gemengd. ​Koffer 4 Kids beschikt over een gezellige locatie, ideaal voor het geven van kinderfeestjes. Er zijn allerlei thema’s beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een spionnen feest, Glitter & Glamour Party, tattoo party of een Make-up Workshop.

Website: www.koffer4kids.nl
Locatie: Mr. Ovingstraat 14 in Klazienaveen

Music and Art

Karin van Music and Art heeft een ontzettend breed aanbod. Maar wat kinderfeestjes betreft moet je het vinden in de graffiti workshops. Samen met een groep kinderen maakt ze de leukste kunst op doek. Wat een gaaf kinderfeestje is dat!

Website: musicandart.nl
Locatie:  Jules Verneweg 30A te Emmen

Duusk

In Oranjedorp kunnen creatievelingen terecht bij atelier Duusk. Onder begeleiding kunnen kinderen hun eigen mozaïek maken. Aan het eind van het feest mag het werkstuk natuurlijk mee naar huis.

Website: duusk.nl
Locatie: Bladderswijk o.z. 120, 7885 TK Oranjedorp

Actieve kinderfeestjes

Veenloopcentrum

Het Veenloopcentrum in Weiteveen organiseert een actief kinderfeestje. Smokkelspel, speurtocht en schatgraven zijn activiteiten die kinderen gaan doen. Tijdens en na deze activiteiten zijn er diverse traktaties waaronder patat met een frikandel.

Website: veenloopcentrum.nl
Locatie: Zusterweg 17, 7765 AX, Weiteveen

DM Events

Wel je feestje lekker thuis vieren maar dan een keer iets anders. DM Events heeft een assortiment met allerlei leuke activiteiten als Bubbel voetbal of een pannakooi. Naast dat zijn er nog meer items in te huren zodat je feestje geweldig wordt!

Stoer bij de boer

Iets uit de richting maar ik vond dat hij niet vergeten mocht worden in de lijst met kinderfeestjes in Emmen. Op de boerderij kun je het leukste feestje geven. Kinderen kunnen diertjes voeren, vrij spelen in de overdekte koeienstal met een trampoline springen, konijntjes knuffelen, pony’s pimpen, wandelen met de pony’s, paardenschommel, glijbaan, ezeltje prik, oefenkoe melken en blikgooien.

Website: stoerbijdeboer.nl
Locatie: Noorderdiep 592 7876 EH Valtermond

FC Emmen

Is jouw kind helemaal gek van onze voetbalclub? Dan kun je op de woensdagmiddag met je vrienden gaan feesten in het stadion. Gedurende het kinderfeestje wordt een voetbaltraining of een FIFA-clinic gegeven, hiernaast wordt er een rondleiding door het stadion van FC Emmen gegeven en krijgen de kinderen wat te drinken, terwijl de jarige de cadeautjes van zijn of haar vriendjes in ontvangst neemt. De feestjes worden afgesloten bij de McDonald’s in Emmen.

Website: fcemmen.nl
Locatie: Stadionplein 1 Emmen

Urban Jump

Lekker springen bij Urban Jump in Emmen met je vrienden. Je kunt verschillende assortimenten boeken die verschillen in prijs en aanbod. Ga voor een Pizza party, versier je donut of hou het simpel met een lekker ijsje.

Website: urbanjump.nl
Locatie: Nijbracht 41, 7821 CB Emmen

Melkveebedrijf Kooiker-Hartemink

Net buiten Emmen in Dalen ligt een melkveebedrijf dat leuke feestjes organiseert. Op de boerderij is van alles mogelijk. Leer alles over de dieren, ga lekker spelen in en om de boerderij en doe allerlei activiteiten.

Website: .kooiker-hartemink.nl
Locatie: Burgemeester ten Holteweg 45 in Dalen

Sportlandgoed

Het Sportlandgoed in Zwartemeer heeft een aantal actieve pakketten als het gaat om kinderfeestjes. Ga met je vrienden glow-in-the-dark midgetgolfen, survivallen of doe een GPS tocht. Vooral die eerste schijnt erg gaaf te zijn!

Website: .sportlandgoed.nl
Locatie: Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2, 7894 EA te Zwartemeer

Industrieel Smalspoormuseum

Bij het Smalspoormuseum kun je ook je feestje vieren. Erg leuk als je kind fan is van treinen. Maak een rondrit, rijd zelf een rondje op de locomotief en versier je eigen pannenkoek.

Website: .smalspoorcentrum.nl
Locatie: Griendtsveenstraat 140, 7887 TK Erica

Ermerstrand

Het Ermerstrand heeft ook aan aantal leuke feestjes in het assortiment. Met kleine kinderen kun je in de indoor speeltuin spelen. Met grotere kinderen kun je paintballen of waterskiën.

Website: ermerstrand.nl
Locatie: Steenbakkersweg 3, 7843 RM Erm

Boerengolf

De kinderen kunnen boerengolf spelen en daarna kunnen de kinderen rond kijken op de boerderij, helpen kalfjes voeren, bij het melken van de koeien kijken en helpen. Ook  kunnen de kinderen met een koe of kalfje op de foto of wie wil mag ook op een koe zitten en ook is er een knuffelhoek met konijnen.

Website: boerengolfbaan-hetlandschap.nl
Locatie: Verlengde Landschapsweg 1, 7845 TS Holsloot 

Parc Sandur

De organisatie achter Parc Sandur biedt een heel assortiment aan als het gaat om kinderfeestjes. Zo kun je onder andere zwemmen, bowlen, lasergamen en boogschieten. Voor elke leeftijd en gelegenheid is er wel een feestje te boeken.

Website: horeca.sandur.nl
Locatie: Sandurdreef 5, 7828 AA Emmen

Ballorig Emmen

Lekker spelen, springen en klauteren in een indoor speeltuin. Als het weer niet goed is zit je bij Ballorig lekker droog. Je hebt verschillende assortimenten waar je uit kunt kiezen. Ga je voor alleen spelen met een zakje chips er bij, of voor een compleet pakket met een cake versieren en patat of poffertjes.

Website: ballorig.nl
Locatie: Oosterbracht 117821 CC Emmen

Bioscoop feestje Astra

In Klazienaveen kun je bij Astra Bioscopen je verjaardag vieren. Heerlijk relaxed naar de film met je vrienden. Er zijn assortimenten waarbij je daarna nog patatjes kunt eten bij de buren in de snackbar.

Website: astrabioscopen.nl
Locatie: Jhr. M.W.C. de Jongestraat 15, Klazienaveen

Bioscoop feestje Kinepolis

Woon je dichter bij Emmen in de buurt, dan is Kinepolis een optie. Ook deze bioscoop heeft een aantal assortimenten om er een knalfeest van te maken.

Website: kinepolis.nl
Locatie: Westeind 70, 7811 ME Emmen

Jij mag er bij!
Heb jij zelf een toevoeging aan deze waslijst met kinderfeestjes in Emmen en omgeving? Mail me de informatie en website –>info@elkeblogt.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.