10 kindvriendelijke restaurants in Drenthe

10 kindvriendelijke restaurants in Drenthe

Woon je in Drenthe of ga je naar Drenthe op vakantie? Lees dan snel verder want ik heb de leukste kindvriendelijke restaurants in Drenthe op een rijtje gezet. 

 


 

 10 kindvriendelijke restaurants in Drenthe

 

de Markies van Karabas

Bij dit restaurant in Schoonoord hebben ze echt aan de kleintjes gedacht. Ze hebben een leuke speeltuin buiten en binnen hebben ze een complete zaal voor de kinderen. In de zaal vind je speeltoestellen, speelgoed, games en in de weekenden spelen kinderen zelfs onder begeleiding. Zo kunnen jullie als ouders helemaal rustig je wijntje opdrinken.  

Met Stroop ofzo

Dit pannenkoekenrestaurant in Emmen is helemaal kindvriendelijk ingericht. Ook hebben ze een complete speelhoek en loungehoek in het restaurant voor de kinderen. Met een speelkeukentje, lego en kleurmaterialen.  

de Snoepert

Ook de Snoepert in Odoorn is compleet ingericht op kinderen. Met binnen een speelhoekje en buiten een grote speelplaats voor kinderen met speeltractors, skelters en een grote zandbak.

Wereldrestaurant Puur

Bij het Wereldrestaurant is er voor de kinderen een complete bioscoopzaal om lekker een filmpje te kijken. Ook is er voor de kids een gedeelte met speeltoestellen en een ballenbak met glijbaan!

Eetpark Beilen

Ook bij het eetpark in Beilen is er een apart gedeelte voor de kinderen. Met een groot speeltoestel, grote legoblokken en een glijbaan komt dat volgens mij helemaal goed. 

Thijs en Aafke

Ook bij dit buffetrestaurant is er een bioscoopzaal voor de kinderen. Naast een kinderhoek binnen heeft dit restaurant ook buiten een groot speeltoestel staan. 

Yankee Doodle

Ook bij Yankee Doodle in Assen kun je je kindje met een gerust hart meenemen. In de kinderhoek kunnen ze lekker spelen. Onder begeleiding van heuze ‘Nanny’s’ worden de kinderen geschminkt en vermaakt.¬†

¬†’t Hoes van Hol-An

In dit pannenkoekenrestaurant in Aalden is ook genoeg te doen voor de kinderen. Ze kunnen binnen spelen in de speelhoek of lekker naar buiten in de speeltuin.

De Deugniet

Ook bij ¬†restaurant ‘de Deugniet’ is een complete speelzaal ingericht voor de kinderen. In de speelzaal zit een springkussen, ballenbad, klim- en klautertoestellen en een glijbaan.

Robin Hood Ribhouse

In Drouwen ligt het “Robin Hood Ribhouse”. Het restaurant is helemaal in Middeleeuwse stijl en ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen zich vermaken in de¬†aparte speelhoek, ook kunnen ze zich verkleden.

 

Datenight voor papa en mama

Gaan papa en mama op date? En willen ze ook wel eens lekker uit eten in Drenthe? Dan is een speelhoek meestal niet zo nodig ūüėČ Of papa moet zich al uit willen leven. Denk dan eens aan restaurants als¬†Flanagan’s¬†in Emmen of¬†Bij Sib bites & grill¬†in Emmen. (beetje reclame maken voor familie mag wel toch?) Lees ook mijn andere artikelen over Drenthe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu