Gratis uitje in Zuid-Oost Drenthe: speeltuin bij het Ermerstrand

Ik wil graag wat leuke gratis uitjes in de spotlight zetten. Gewoon omdat ze dat verdienen. Laatst was ik bij de speeltuin bij het Ermerstrand en dat was me toch leuk! Ik laat je zien hoe het daar is 😉

 

Speeltuin bij het Ermerstrand

 

The pirates of Erm

Na enig research kwam ik erachter dat het speeltuintje ‘pirates of Erm’ heette. Grappig! Als ik met Gijs naar dol-fijn ging dan liepen we altijd langs deze speeltuin. Dit was in de winter, dus veel te koud! Maar nu was het prachtig weer en na even gespeeld te hebben in ‘dol-fijn’ wilde ik nog héél graag even naar het speeltuintje. Het speeltuintje ligt dus bij het Ermerstrand, let op! Op warme dagen vragen ze soms entree. Dit zal niet heel veel zijn maar toch.

 

 

Wat is er te doen?

Het is eigenlijk een grote speelweide met speeltoestellen. Er is zo’n leuke schommel, je weet wel zo’n nestje. Er is een kabelbaan, schommels, een groot speelschip, klimrek en glijbanen. Gewoon een gezellige speeltuin dus.

 

Kabelbaan

Als ik een kabelbaan zie dan gebeurt er iets. Ik weet niet zo goed hoe dat kan maar er zit een heel klein meisje in mij en die MOET er uit. Ik kijk eerst of er niemand is, zo niet dan ga ik snel van de kabelbaan, i love it! Maar je begrijpt het, Gijs rende achter mij aan als een klein hondje, hij wilde ook van de kabelbaan. Ik heb Gijs tussen mij in geklemd, hem stevig vastgepakt en zo zijn we van de kabelbaan gegaan. Hij vond het geweldig! Je snapt dat ik nog een keer of 3 van de kabelbaan af moest. Maakt niet uit, het was leuk!

Conclusie:

Leuk voor als je in de buurt bent. Moet je er een lange tijd voor in de auto zitten dan kun je het best thuisblijven 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.