Kaarsen versieren met wasco

kaarsen-versieren-met-wasco

Kaarsen versieren met wasco is niet alleen super easy maar ook nog met een geweldig resultaat! Ik laat je zien hoe deze makkelijke knutsel moet.

kaarsen-versieren-met-wasco

Kaarsen versieren met wasco

Kaarsen versieren met wasco geeft een prachtig resultaat. Perfect voor moederdag, bedankje voor de juf of gewoon voor jezelf. Bij ons staan ze op tafel. Het staat erg gezellig en vrolijk. Deze activiteit is leuk om met kinderen te doen. Leer je kind over de gevaren van vuur want dat komt er wel aan te pas. Maar het is niet moeilijk om te doen en iedereen kan het. Leuk voor kinderen die niet zo van het knippen en plakken zijn. Of voor kinderen met weinig geduld. Het geeft snel resultaat en zal daarom een hit zijn!

Dit heb je nodig:

  1. Dinerkaarsen. Zelf ging ik voor simpele witte exemplaren. Maar ga voor Valentijnsdag of Moederdag voor lichte roze of kies een andere mooie kleur.
  2. Wasco. Onder het werken kwam ik erachter dat wasco op basis van soja het best werkt. Die waskrijtjes die smelten mooi en ze vormen mooie druppels. Al kan gewoon wasco ook prima hoor maar druppelt iets minder mooi.
  3. Een kaarsje of waxinelichtje waar je de wasco in mag gaan smelten.

Zo moet het:

Het is ontzettend simpel om te doen. Smelt de wasco door het in een kaarsje te steken. Zodra het smelt druppel je wat van de wasco op de kaars. Het is snel, simpel en met een heel leuk resultaat! Met een geknutselde kaart erbij wordt het cadeautje compleet.

Meer kaarsen versieren

Dip en Dye kaarsen

Je kunt ook wasco smelten met een beetje kaarsvet en er dinerkaarsen er in dippen. Hoe cool!

Kunstige kaarsen

Smelt wasco met wat kaarsvet en maak er een kunstig geheel van.

Wasfolie

Geen krijt maar wasfolie. Je kunt het knippen of snijden en daarna de kaars versieren. Je kunt ook was met koekjesvormen uitsteken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.