11 x popcorn trakteren

popcorn-trakteren

Nu er steeds meer getrakteerd moet worden op voorverpakte traktaties is popcorn trakteren ideaal. En dat kan op veel leuke manieren.

popcorn-trakteren

Spooky Popcorn

Zelf ben ik geen fan van plastic. Maar aangezien tegenwoordig traktaties ingepakt moet zijn ontkom je er bijna niet aan. Dit leuke spookje is dan een erg leuke en simpele traktatie om popcorn te trakteren. Ik zou zelf het gezichtje denk ik van tape maken. Blijft vast beter zitten dan papier.

feestelijkeprintables

Eenhoorn

Welk meisje houdt nu niet van eenhoorns. Ik ken er maar weinig. Ook leuk om roze popcorn te maken. Online vond ik een recept voor roze popcorn met alleen natuurlijke materialen als kleurstof. Gezellig samen klaarmaken en dan op school trakteren.

sweetshoppie

Konijntje

Hoe simpel en leuk zijn deze konijntjes gemaakt van koffiefilters. Natuurlijk te vullen met wat jouw kind lekker vindt. Je kunt natuurlijk popcorn trakteren maar het konijntje kan net zo goed gevuld worden met chips, snoepjes, M&M’s. Je begrijpt het, de ideeën zijn eindeloos. Voor nog meer leuke ideeën voor de kleintjes, ik heb allerlei ideeën om te trakteren met doosjes rozijntjes.

freubelnichtjes

Berenzakjes

Hoe gezellig ziet dit er uit. en de papieren zakjes zijn beter dan plastic zakjes. Natuurlijk ook te vullen met wat je maar wilt. Met een zwarte stift maak je voor het vullen de gezichtjes op de zakjes. Als je net zoals op het voorbeeld de mand ook nog gezellig versiert dan is het een toptraktatie.

so_steffie

Eenhoorn

Nog zo’n leuke eenhoorn. Door een puntzak te vullen met popcorn krijg je een leuke hoorn. Door zelf het bekertje te versieren heb je niet alleen een hele leuke traktatie maar ook budget-proof.

pimpenenknutsels

Popcornlolly’s

Hoe lekker is dit om te eten laat staan, hoe leuk kids dit om te maken. Vast ook leuk te doen met een feestje of met wat meiden samen. Lekker van alles er doorgooien, M&M’s, spekjes, snoepjes, heerlijk! Check ook www.feestbuffetten.nl

lekkeretenmetmarlon

Lego poppetje

Als je nu een legofan hebt thuis dan is dit natuurlijk een hele leuke passende traktatie. Van papier maak je het poppetje en met een zakje popcorn ertussen maak je het af.

ohmytreatz

Luchtballon traktatie

Hoe leuk is dit! Wel een gedoetje om 30 luchtballonnen op school te krijgen maar dat is een zorg voor later 😉

Indiaantje

Met een zakje, wat tape en een veertje kom je al een heel eind. Hoe leuk is dit idee!

Take-out meal

Voor de oudere kinderen is dit een leuke popcorn traktatie. Met echte stokjes maak je de traktatie helemaal af.

juulengijs

Classy

Een chique bekertje met een paar mooie slingers maken een standaard traktatie al snel een hele classy traktatie.

hetstroopsoldaatje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.