Matching outfits voor baby en kleuter

matching-outfits-baby-kleuter

Ik kan om zoveel redenen niet wachten op de baby. Al is het extra leuk dat straks mijn baby en kleuter matching outfits aan kunnen.

matching-outfits-baby-kleuter

Matching outfits

Ik weet niet waarom maar ik heb wat met matching outfits. Vooral toen Gijs kleiner was hadden we regelmatig dezelfde kleurencombinaties aan of kon ik zelfs dezelfde shirts scoren. En trots dat ik was. Tja, en nu leek het mij geweldig om matching outfits voor mijn baby en kleuter te regelen. En dat kan bij Baby Bobbi. Van de nieuwste collectie zijn lekkere hoodies, vesten, broekjes en meer vanaf maat 50 tot 116 te bestellen. Nu heb ik het ‘geluk’ dat ik een klein ventje heb en makkelijk kan matchen met een baby. Ik zie het al helemaal voor me. En Gijs vindt het ook erg leuk. Al denk ik dat het besef van een broertje pas komt als het zo ver is.

Stoere maar comfortabele kleding

Baby Bobbi heeft een ruime collectie voor jongens en meisjes met stoere vesten, sets, truien en broekjes. Doordat ze werken met unieke merken hebben ze ook een unieke collectie. De outfits zijn niet alleen stoer maar ook comfortable. En dat is iets waar ik sowieso bij baby’s voor ga. Ik vind het zo sneu als ik een baby zie met spijkerbroekjes, ingewikkelde vestjes of schoentjes aan. Mijn baby krijgt zachte pakjes aan. En zodra Gijs iets aan heeft wat niet lekker zit krijgt deze mama op de kop. Oftewel, goedgekeurd ­čśë

Alles voor baby’s

Naast een leuke kledingcollectie is er ook een ruim aanbod in baby-artikelen. Denk aan dekentjes, posters, lakens, omslagdoeken en meer. Zo bestelde ik bovenstaand boxkleed van Meyco en een aankleedkussenhoes van Jollein. Deze gaan precies passen bij de babyspulletjes die ik al heb. Het kamertje heeft ook een neutrale basis met groene accessoires. Ik ben zo blij met deze artikelen ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.