16 x gezonde hapjes voor het kerstdiner op school

Wil je naast al dat suiker ook gaan voor iets gezonds bij het diner? Speciaal voor je op een rij 16 gezonde hapjes voor kerstdiner op school.

gezonde-hapjes-voor-het-kerstdiner-op-school

gezonde hapjes voor het kerstdiner op school

Fruitkrans

Wat een leuke vrolijke krans. Gezond maar toch heel feestelijk. Ik denk dat het fruit met prikkertjes is vastgemaakt. Credits gaan naar ‘vanenvooreenfoodie’.

Gezonde-hapjes-voor-het-kerstdiner-op-school
Kerstspiesjes

Van groente tot fruit. Alles kan op een spiesje. Steek je een stukje appel, wortel of komkommer uit met een steruitsteker dan heb je geheid de kerstsfeer al te pakken. Van links naar rechts gaan de credits naar: ‘marindakonijn‘, ‘lifestylemommys‘ en ‘dietistenpraktijkdejaegere‘.

Gezonde krans

Zo simpel maar ontzettend leuk! Deze krans kun je denk ik in een minuut of 10 maken maar je hebt toch een ontzettend leuk resultaat. Leg wat paprika en tomaatjes erboven op voor het ultieme resultaat. Credits gaan naar ‘ekmaureen’.

gezonde-hapjes-voor-het-kerstdiner-op-school
Kerstboom

Zijn deze kerstbomen van komkommers niet geweldig? Met een dunschiller schil je plakjes in de lengte, op een prikkertje doen, eventueel wat decoreren en klaar.

Rendierbroodjes

Ook al zo’n leuk idee! En natuurlijk te beleggen naar smaak. Een paar pretzels aan de zijkant als oren en je rendier is klaar. Credits gaan naar Sabrina.

gezonde-hapjes-voor-het-kerstdiner- op-school
Pizzaboompjes

Als je van dat kant en klaar deeg koopt kun je de pizzaatjes zo uitsnijden met een vormpje. Even versieren, afbakken, stokje er in en klaar. Credits gaan naar ‘Mariekevdoorn‘.

gezonde-hapjes-voor-het-kerstdiner- op-school

Leestip: 10 leuke raamtekeningen voor Kerst

babybel

Ook al zo’n leuk maar simpel idee. Deze babybel kaasjes tover je zo om in een kerstmannetje. Je maakt een gezichtje met eetbare stiften, een mutsje er op en klaar. Credits gaan naar ‘Typischmies‘.

Fruitige Kerst

Met fruit kun je vaak alle kanten op. Maak leuke kerstmannetjes of een kerstboom van een meloen. Credits gaan naar ‘annaliesjansen’ en ‘dietistenpraktijkdejaegere‘.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.