Play-doh traktatie + gratis printable

play-doh-traktatie

Een cadeautje trakteren als klei maakt het tot een waar feestje. Met deze gratis printable maak je de play-doh traktatie persoonlijk en extra leuk.

play-doh-traktatie-trakteren-printen
Pin mij!

Rommelvrij trakteren

Ik vind trakteren altijd leuk voor kinderen. Misschien wel vooral omdat ik als kind er goede herinneringen aan heb. Samen met mijn moeder maakten we de avond van tevoren de traktatie klaar. De volgende dag mocht ik dan trots de klas rond om te trakteren. Wel vind ik het belangrijk dat de traktatie niet te veel werk is en geen rommelspeelgoed bevat. Van die plastic klappertjes of fluitjes belanden hier al snel achterin de kast. Ik trakteerde al vaker met kleine cadeautjes. Zo is stoepkrijt trakteren al een succes geweest en was vingerpopjes trakteren ook een dikke hit!

Play-Doh traktatie

Bij de Trekpleister kwam ik deze Play-Doh partybag tegen. Nu heb ik een hekel aan die plastic uitdeelcadeautjes die ergens achterin een kast belanden maar voor klei maak ik een uitzondering. Daar wordt namelijk hier thuis flink mee gespeeld. En ik heb idee dat dat overal wel zo is. Soms is het ook kiezen tussen 2 kwaden, je kunt moeilijk gebakken lucht trakteren. Wel vind ik het belangrijk om te noemen dat cadeautjes trakteren echt geen must is tegenwoordig! Een ijsje, zakje chips of een banaan is ook leuk genoeg. Maar soms loop je toevallig ergens tegenaan wat dan goed past.

Play-Doh printable

Als je klei gaat trakteren is het natuurlijk al leuk, maar een persoonlijk tintje maakt het af. Voor mijn eigen zoon heb ik een printje gemaakt met zijn naam erop. Voor jullie heb ik een printable voor de leeftijden 1 tot en met 6. Mocht je nou heel graag een andere leeftijd er op willen of whatever. Mail me even –> info@elkeblogt.net. Dan wil ik wel even kijken wat ik voor je kan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.