Onze slaapkamer met betonlook muur – inclusief voor- en na foto’s

Elke keer als ik voor- en na foto’s van onze woning bekijk dan schrik ik gewoon van het verschil. Gek hoe snel je dat vergeet hè! Vandaag een kijkje in onze slaapkamer met betonlook muur.

 

 

Verbouwen

We hebben toch flink wat in onze slaapkamer geklust. Als eerst is er een nieuw plafond ingekomen en daarna hebben we nieuwe kozijnen laten plaatsen. Toen kwam ik met liters verf en heb ik alle deuren en plinten geschilderd. Dat was me echt een vreselijke klus. Ik heb namelijk al die inbouwkasten ook moeten schilderen. 2 keer zelfs! Ik heb 1 muur in betonlook gemaakt (hieronder meer), de rest is behangen en wit gebleven. De radiator is geschilderd en een mooi vloertje er in.

 

 

Betonlook muur

Je houdt er van of je haat het, de slaapkamer met betonlook muur. Ik hou er van! En het is helemaal niet moeilijk om aan te brengen. Ik heb Alabastine betonlook  (no spon) gekocht en heb het met een grote spatel grof op de muur geveegd. Ik vond juist een beetje die ruige look mooi. Je kunt er ook voor kiezen om het juist egaal op de muur aan te brengen maar dat wilde ik juist niet. Binnen een uur was ik klaar. Het mooie aan dit spul is dat je het ook op een oneffen muur kunt aanbrengen.

 

 

 

Het resultaat

En nu het resultaat. Ik ben echt heel blij met onze slaapkamer. Ik was een beetje bang dat de betonlook muur in combinatie met de witte muren heel kil zou zijn maar dat is niet het geval. Het is juist een mooi contrast tussen industrieel en gezellig.

 

 

Het bed en de nachtkastjes hadden we al. Voor de rest ben ik gegaan voor een beetje industriële en natuurlijke accessoires. De schoolplaten heb ik gekocht bij Het Monument. De lamp heb ik gekocht via bol.com. en veel andere accesoires hadden we al of heb ik her en der een beetje bij elkaar gescharreld.

 

 

Voor- en na foto’s

Nu het leukste onderdeel. Vind ik zelf dan 😉 Ik heb foto’s die uit dezelfde hoek zijn genomen naast elkaar geplaatst, zo kun je het verschil goed zien. Grappig om te zien hè!

 

Meer opgeknapte ruimtes van ons huis bekijken? Lees dan hier over de kamer van Gijs of onze nieuwe keuken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.