5 momentjes waar mama heel blij mee is maar niet hardop zegt

Wij mama’s moeten altijd maar sociaal verstandige dingen zeggen maar stiekem zijn we best blij met bepaalde momentjes die we beter voor onszelf kunnen houden. be aware of a little sarcasm 😉

 

 

Als de kinderen op bed gaan

Natuurlijk zeg ik dat niet tegen mijn kind. Maar ik ben er vreselijk blij mee! Ik hang de vlag uit.. Jihaa! Party in tha house! Nouja, wat overdreven natuurlijk maar ik ben echt heel blij met die paar uurtjes vrije tijd. Eindelijk kan al dat speelgoed aan de kant en kan mama de afstandsbediening beheren. Rust.

 

 

 

Als opa en oma de kinderen een dagje meenemen

Natuurlijk gaat mama jou missen.. (als kiespijn :P) .. Nee dat is niet waar. Ik mis mijn ventje echt wel een beetje als hij een middag weg is maar zo’n middagje voor jezelf is echt goud waard. En vaak vind je kindje het bij opa en oma geweldig. Wat wil je nog meer!

 

Als mijn kind iets al kan en jouw kind nog niet

Wij mama’s doen dit heel subtiel, dat opscheppen. Gewoon om even te peilen hoe ver jouw kind is in vergelijking met die van mij. En als blijkt dat mijn kind zindelijk is en van jou nog niet dan vinden we dat stiekem best fijn om te horen. Maar we zeggen natuurlijk niks. Zo achterbaks zijn wij mama’s dan ook wel weer 😉

 

 

Als mijn kind een beetje ziekjes is

Niet doodziek natuurlijk. Maar gewoon een klein beetje hangerig. Dat ze de hele dag willen knuffelen, lekker hangen op de bank en een beetje rustig zijn. Gewoon voor 1 dagje vinden wij mama’s wel lekker. Na een dag mogen ze wel weer de gezonde wervelwind worden 😉

 

 

 

Als dat speelafspraakje met dat vervelende kind niet door gaat

“Ohh wat jammer, is hij ziek? ” (happydance inside). Natuurlijk vind je het leuk dat jouw kind met andere kinderen speelt maar er zijn kinderen.. Do i need to say more?

 

 

Je snapt het, even lezen met een knipoog. Al zijn sommige puntjes wel een beetje waar toch?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.