De verbouwing van onze badkamer

Zo af en toe laat ik even weer wat van ons ‘nieuwe’ huis zien. Nu een kijkje in de badkamer.

Hoe zat het ook alweer

Zo’n anderhalf jaar geleden kochten we een huis en verbouwden we van top tot teen. Was echt een gedoe maar we hebben er wel een mooi huis aan overgehouden. Een huis waar we voor altijd kunnen blijven, midden in het centrum van Klazienaveen. Ik vind het leuk om jullie te laten zien hoe het is geworden. Ik ben namelijk heel blij met het resultaat. Zo liet ik al eens onze keuken zien en onze tuin.

De badkamer

De badkamer was echt ontzettend verouderd. Eigenlijk net zo als de rest van het huis. We hebben best een tijd getwijfeld over de indeling van de badkamer. Het is namelijk niet een hele grote badkamer. Zeker niet klein hoor. Ik wilde namelijk heel graag een bad maar ik was bang dat er dan erg weinig ruimte zou zijn voor een douche en wastafel. Zouden we gaan voor een grote inloopdouche of toch voor een bad met kleinere douche. We wilden eigenlijk zelf een badkamer samenstellen. gewoon een losse douche kopen, wastafels, tegels etc. Maar we kwamen gewoon niet uit de indeling. We hebben daarom bij een keukenboer een goede tekening laten maken en daarop zagen we dat een bad en douche samen wel zeker mogelijk was. Om van al het gedoe af te zijn hebben we daar gewoon de keuken besteld. Iets duurder maar dan waren we in 1 keer klaar.

Niet alles ging goed

Achteraf gezien denk ik dat ik al een beetje overspannen was toen de badkamer geplaatst ging worden. De badkamer was 1 van de laatste ruimtes die aangepakt ging worden. Ik weet dat dingen niet helemaal vlekkeloos verliepen. De loodgieter schoot niet op, de metselaar had iets niet goed gemetseld en ik weet nog dat ik dacht: laat maar, ik heb er geen energie meer voor. Ik wilde gewoon dat het af was. Dit is totaal niet wie ik normaal was. Ik was al lang in de telefoon geklommen om dat zaakje even te regelen.

Het resultaat mag er zijn

Inmiddels zijn we een jaar verder en ben ik nog steeds heel blij met de badkamer. Ik ben ook zo blij dat we de keuze voor het bad hebben gemaakt. Ik was bang dat het een hele propperige badkamer zou worden maar dit valt me 100% mee. Naast dat maken we veel gebruik van het bad. Gijs zit er vaak in maar Jan en ikzelf ook. Soms doe ik kaarsjes aan, koop ik lekkere badschuim en is het voor mij echt even een relaxmomentje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.