Mijn ervaring met sap.je – review

Op een simpele manier je gezondheid een boost geven. Klinkt goed toch? Ik kreeg een groot pakket binnen met sapjes, soepen, shotjes en thee. Ik vertel je over mijn ervaring met sap.je.

ervaring-met-sap.je

In balans

Ik zal je zeggen, ik ben eigenlijk al iemand die gezond eet. Door mijn burn-out van een paar jaar geleden focus ik mij hier nog meer op. Doordat ik 3 verschillende intoleranties heb is er heel veel uit de supermarkt wat ik niet goed kan verdragen. Pakjes en zakjes eet ik niet, veel koekjes verdraag ik niet en kant en klaar maaltijden al helemaal niet. Oftewel, ik eet vers en zonder toevoeging van allerlei zooi. Ik eet elke dag fruit, ik eet elke dag voldoende groente. Koekjes maak ik voor een deel zelf van havermout en doe ik in de vriezer. Oftewel healthy freaky soms. Ik ben niet iemand die snel een detox kuur zou doen maar gezond eten is voor mij zeker belangrijk. Nu had ik eigenlijk moeten stoppen met opscheppen want nu komt er een toevoeging die de droom in duigen laat vallen. Er is ook genoeg ongezonds te eten en dat eet ik ook. Elke avond eet ik mijn bakje chips met stukje kaas en elke middag gaat er sowieso een stukje (of 2, 3) chocola in. Ik heb een gezond gewicht en dat vind ik iets wat ik belangrijk vind. Vroeger vooral om het uiterlijk, nu vooral om mijn gezondheid.

Cadeautjestijd

Vorige week ontving ik van sap.je een leuk pakket met allerlei sapjes, groenteshots, soepjes en thee. Alles vers en biologisch. Je begrijpt dat dit helemaal binnen mijn straatje past. Het bestellen was voor mij even een zoektocht. Vooral omdat er best veel groentes zijn die ik niet mag, door die intoleranties dus. Al snel had ik een verzameling met items die ik wel mocht en bestelde ik. 2 dagen later kwam alles diepgevroren een mooie grote doos binnen. Ik was echt ontzettend blij verrast. Stevig verpakt en alles in mooie glazen potten en flessen. Die ik dus allemaal na gebruik in de vaatwasser doe zodat ik ze kan gebruiken voor mijn eigengemaakte jam. De items heb ik voor een deel in de vriezer gedaan en voor een deel in de koelkast. Het voelde echt als een cadeaupakket!

Mijn ervaring met sap.je

Over de levering en manier van inpakken was ik al heel enthousiast. Het mooiste van het product vind ik dat er geen zooi in zit. De ingrediënten staan overal duidelijk op want er hoeft niet verscholen te worden wat er in zit. Er zit namelijk niks geks in. En daar hou ik van. Qua smaak zijn sommige combi’s even wennen. Helemaal als je zoals ik niet echt gewend bent om zo even een gembershotje naar binnen te tanken. Want ja, dat is wat ik zonder nadenken deed haha. De smaken zijn puur en echt. Dus ja, mijn ervaring is positief. Zo positief dat ik aan het kijken ben naar een sapcentrifuge.

Is het bestellen bij sap.je lifechanging? Voor mij niet. Het geeft me wel een boost om weer even te focussen op mijn voeding. Ook na het lezen van het boek van de bedenkers van sap.je ‘Reboot je gezondheid’ heeft mijn ogen toch weer geopend. Gezond eten en leven lijkt tegenwoordig haast uitzondering dan regel. We staan verder van de natuur af dan ooit. En met sap.je kun je toch op een makkelijke manier een deel van je voedingstoffen binnen krijgen. Ideaal voor drukke huishoudens zoals die van ons 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.