Back to school met Bulbby + win

school-bulbby

Zoek je nog artikelen voor het nieuwe schooljaar van je kind? Dan heb ik een leuke tip voor jou 😉 Ik laat je mijn bestelde artikelen zien uit de collectie van Bulbby. Gijs is klaar voor school.

(Back) to school

Voor wie het heeft gemist, mijn kind gaat over een week naar school. Voor het eerst, naar groep 1. En vooral mama moet daar nog even aan wennen hoor. Gijs zelf heeft er heel veel zin in en is er denk ik ook wel aan toe. Maar deze mama is wat dat betreft echt een beetje een aansteller. Want mijn kleine baby wordt opeens groot.

school-bulbby

Spulletjes kopen

wat dan wel weer heel leuk is, is dat we nieuwe spulletjes gaan kopen voor het schooljaar. Ik moet nog ergens gymschoentjes in maat 24 zien te ritselen en Gijs moet natuurlijk een schooltasje met een broodtrommel en beker hebben. Nu heb ik zelf nog wel een aantal Hello Kitty broodtrommels liggen maar dat wil ik dat jonkie niet aan doen. Gelukkig was daar Bulbby. Wij mochten een aantal items personaliseren en bestellen.

Naar school met Bulbby

Bij Bulbby zochten we samen wat items uit voor het nieuwe schooljaar. Tot mijn verbazing koos Gijs het vosje als tas. Aangezien Gijs een autogek is vond ik dit een bijzondere keus maar hij was niet van zijn keus af te praten. Prima joh! Jouw tas, jouw feestje. De broodtrommel werd ook een vossendesign en op de bidon moesten dan wel weer met auto’s. Mijn licht autistische trekjes wilden het liefst alles matching hebben maar hij mocht kiezen. Binnen een paar dagen was de bestelling binnen. De items zijn ontzettend leuk geworden. Vooral de tas is mijn persoonlijk favoriet! Een handig klein tasje speciaal op kleuterformaat.

school-bulbby

Winnen?

Psst.. Vanavond om 20.30 precies komt op mijn Facebookpagina een winactie online waarbij jij voor je kindje ook zo’n gepersonaliseerd tasje kan winnen zoals hieronder. Je kunt natuurlijk zelf de kleur en het verdere design bepalen. Leuk toch? 😉

school-bulbby

*In samenwerking met Bulbby

1 Comment

  1. Spannend en leuk voor het eerst naar school. Veel plezier en succes. Wij doen graag mee👍 Super leuk de tassen van Bulbby👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.