Overspannen door de verbouwing – heb ik er spijt van?

elkeblogt

Ik denk heel veel na over de oorzaak van mijn overspannen zijn en kom steeds op 1 conclusie uit. Ik ben overspannen door de verbouwing. Maar heb ik er dan spijt van?

 

 

Overspannen door de verbouwing

Die ellendige verbouwing heeft me echt de das om gedaan. Hoe meer ik erover nadenk hoe meer ik mij realiseer dat verbouwen echt een slecht idee was voor mij. Ik kan slecht tegen stress, ben echt een controlfreak en alles in mij zei dat dit niks voor mij was. Maar toch hebben we het gedaan. Ik moet toegeven dat we er een mooi huis voor weer hebben gekregen maar was het dat allemaal waard?

 

Karaktereigenschappen

Ja, die verbouwing heeft mij de das om gedaan maar mijn karakter heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk overspannen ben. Ik heb een aantal karaktereigenschappen waardoor ik vroeg of laat een keer overspannen zou worden. Zo ben ik een doorzetter, ook als mijn lichaam aangeeft dat ik moet rusten. Ik ben een perfectionist. Ik rust niet eerder dan dat het goed is en mijn hoofd stroomt altijd over met honderden idee├źn. Meestal vond ik deze eigenschappen positief van mijzelf. Ik kreeg dingen voor elkaar door deze eigenschappen. Die hebben mij gebracht waar ik nu sta. Maar aan de andere kant realiseer ik mij heel goed dat deze eigenschappen ervoor hebben gezorgd dat ik nu overspannen ben.

 

Overspannen door de verbouwing?

Ben ik dus overspannen geworden door de verbouwing? Ja .. Dat was inderdaad het triggerpunt maar ik ben vooral overspannen geworden door mijn eigen hoofd en karakter. En ik zie dat nu heel goed in. Heb ik spijt van de verbouwing? Misschien… Maar anders was ik misschien over een jaar alsnog overspannen geworden door een andere reden. Ik ben vooral overspannen geworden door mijzelf! Nu nog een manier vinden om dat te veranderen..

 

Ik ben vooral overspannen geworden door mijzelf!

 

 

Lijkt het jou leuk om even te lezen hoe ik langzaam ten onder ging? Klik dan even hier ­čśë

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.