Gaan we dit jaar wel op vakantie? + vul in en win

vakantie-frankrijk

We hebben dit jaar ons complete huis verbouwd. Is er nog ruimte voor een vakantie dit jaar? Ga jij wel? Dan heb ik nog wel een leuke tip voor je. En vul je de enquête in? Dan maak je ook nog eens kans op een vakantie (ik vul hem sowieso in :P)

 

vakantie-frankrijk

 

Vakantie

Ik hou van op vakantie gaan, heerlijk! Niet langer dan een week hoor. Dan heb ik het weer gehad en wil ik naar huis. Maar lekker naar de zee of Frankrijk. Daar wordt ik heel blij van. Niet kamperen trouwens, daar heb ik echt een hekel aan. Of we dit jaar gaan? Ik hoop het, ik zou het echt heel graag willen.  De tuin moet nog gedaan worden en er liggen nog honderdduizend klusjes op ons te wachten. Ik ben bang dat het geld tegen die tijd een keertje op is. Toch hebben we geboekt! Een weekje naar Frankrijk. En ik heb er zo’n zin in jongens <3 Nee, het geld is bijna op maar een vakantie levert zoveel op dat we het toch hebben gedaan.

 

vakantie-frankrijk

 


Mijn vakantieweetjes

Favoriete vakantieland: Frankrijk

Eerste keer vliegen: Naar Tunesie. Toen was het nog veilig daar en werd het land net een beetje een populaire vakantiebestemming.

Mooiste vakantie: Ik denk naar Gran Canaria met z’n tweetjes <3

Eerste vakantie met Gijs: Een weekje naar de zee in een vakantiebungalow.

Hoe vaak op vakantie?: Wij gaan toch zeker wel 1 keer in het jaar op vakantie. En vaak ook nog wel een weekendje weg (soms vaker haha)

Budget: Aan de vakantie in de zomervakantie geven we wel iets meer uit. Ik wil graag voor €600,- klaar zijn voor de accommodatie en dan willen we op vakantie zelf liever niet te veel gedoe. Dus gaan we regelmatig uit eten.

Ideale vakantie: Toen ik kind was gingen we met ons gezin met de camper op vakantie. Daar heb ik echt hele goede herinneringen aan. Dat zou ik graag nog een keertje doen met ons eigen gezin. Alleen heeft Jan daar echt een enorme hekel aan.


 

 

vakantie-frankrijk

 

Yelloh Village

Zoek je nog een vakantie? Dan heb ik wel een leuke tip voor je. Kijk eens op de site van Yellohvillage.nl. Deze organisatie biedt vakanties aan in Frankrijk, Spanje en Portugal. Denk aan campingplaatsen maar ook aan vakantiehuisjes. Ik heb even gekeken en wat een prachtige campings zeg!

 

Help Yelloh en Win

Yelloh wil graag wat meer van ons weten als Nederlander. Hoe ziet onze ideale vakantie er uit? Wat willen we allemaal doen op vakantie, dat soort dingen. Vul de enquête in en maak ook nog eens kans op een vakantie. In totaal worden er 3 vakanties weggegeven voor 2 nachten in een Yelloh Village camping naar keuze. Vul het formulier hier in —> Link.

 

 

* Dit artikel bevat gesponsorde content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.