Knutselen voor moederdag – bovenbouw

Ik heb deze knutsel voor moederdag even in een nieuw jasje gestoken. Deze knutsel was ongelooflijk populair en is geschikt voor de bovenbouw.

Knutselen voor moederdag

Als juf vind ik moederdag toch altijd lastig. Je wilt voor de mama’s van je kinderen toch iets leuks maken en meestal mag dat niet zoveel kosten. Altijd een uitdaging maar wel heel erg leuk. Zelf vind ik het geweldig om iets te krijgen van Gijs. Ook al is het iets met een handafdrukje of iets kleins. Ik waardeer het altijd enorm <3

Tas voor mama

Deze tas heb ik een aantal jaar geleden gemaakt. Bij ons mogen de leerlingen vaak tussen een aantal dingen kiezen maar als ik het mij goed herinner wilde werkelijk waar iedereen deze maken. En geef toe, hij is ook echt geweldig! Je moet wel een beetje investeren in artikelen maar dan heb je ook een geweldig cadeau voor mama.

Leestip: Makkelijke cadeautjes met vingerverf

Dit moet je aanschaffen:
Zo moet het:

Voordat je begint is het belangrijk om je goed in te dekken. Tafelzeil op de tafel en een schort aan. Die rommel gaat nergens meer uit namelijk! In de tas moet je even een papier of een krant doen, anders drukt de verf door.

  1. Maak eerst een ontwerp op de tas.
  2. Stempel met het potlood op de tas volgens het ontwerp.
  3. Laat de tas echt goed drogen
  4. Doe een bakpapiertje over de tas en strijk de tas zodat je hem ook in de wasmachine zou kunnen doen.

Psst.. Toch niet helemaal wat je zoekt? Ik heb een pinterestbord vol met ideetjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.