Wie kiest Gijs’ kleren?

Inmiddels is Gijs natuurlijk geen baby meer. Hij is 3 en kindjes van 3 die krijgen vaak een leuk eigen willetje. Maar wie kiest Gijs’ kleren, ik of Gijs zelf?

Wie kiest Gijs kleren?

Ik heb het ‘geluk’ dat ik een jongetje heb wat het helemaal niks interesseert wat hij draagt. Hij heeft er werkelijk nog nooit om gevraagd en eigenlijk heb ik er nog nooit over nagedacht om hem te vragen wat hij wil dragen.En weet je? Het bevalt mij wel zo. Ik kan leuke outfitjes voor Gijs kiezen want Gijs vindt het allemaal wel goed. Ik vind shoppen ook veel te leuk. Vooral online ben ik te vinden. De grote modeketens maar ook shop ik af en toe bij kleinere webshops. Van leuke blouses tot Guess kinderkleding van jayno.nl

Soms mag Gijs bepalen

Er is 1 outfit, wat hij zodra hij het ziet hangen hij het aan wil hebben. En dat is zijn superlelijke onesie van Cars. Meneer is nogal gek van alles wat dan ook maar met Cars te maken heeft en wil hem dan ook graag aan zodat hij hem ziet hangen. Als we een pyjamadag hebben of als we ’s morgens naar beneden gaan vind ik het helemaal prima maar naar de opvang of winkel? Uhh.. nee. Sorry vent, mama heeft een reputatie hoog te houden :p

Wat kiest hij?

Ik vond het zelf wel grappig om even een soort proef te doen. Aangezien Gijs het altijd wel prima vindt allemaal had ik totaal geen idee of het hem überhaupt wel wat uitmaakte. Ik besloot 3 truitjes neer te leggen en hem te laten kiezen. Het verbaasde mij hoe snel hij toch een keus maakte. Wat grappig eigenlijk! De trui met de dino was de dikke winnaar!

En wat als hij wil kiezen?

Stel dat er ooit een moment komt dat Gijs graag zijn eigen kleren wil kiezen? Dan vind ik dat helemaal oké. Er zijn wel grenzen denk ik. Ik vind dat je er gewoon ‘fatsoenlijk’ uit moet zien als je naar de opvang of zoiets gaat. Tja, wat dan wel en niet oké is. Dat zouden we dan maar even moeten bekijken. Voor nu trek ik hem gewoon mijn uitgekozen stoere setjes aan 😉

*Betaalde link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.