Als ik ons huis zelf had mogen inrichten

Alhoewel ik echt heel blij ben met onze inrichting denk ik dat mijn huis er iets anders uit had gezien van binnen als ik het helemaal alleen voor het zeggen had.

Leestip: Onze woonkamer

Team snelle shoppers

Nu moet ik zeggen dat mijn man en ik best goed op één lijn liggen qua stijl. We hebben gekozen voor een basisinrichting met industriële tint en met dat in ons achterhoofd kunnen we snel shoppen. De keuken hebben we binnen een middag samengesteld, we liggen op één lijn qua kleuren en onze meubelen hebben we binnen een half uur gekocht. Ja, dat doen we wel goed. Zet ons 10 minuten op een site als meubelwinkel Emob en binnen een paar klikken hebben we een nieuwe inrichting besteld. Heeft ook zijn nadelen kan ik zeggen, het geld is binnen een paar klikken weg 😉

Als ik zelf mocht kiezen

Onze keuken vind ik zelf erg mooi maar als ik het zelf zou mogen kiezen dat zou hij een iets landelijkere uitstraling krijgen. Ook mag het van mij wel wat extremer allemaal. Ik heb een kleedkamer(tje) die ik zelf heb ingericht waar echt een knalblauwe kleur op de muur zit. Mijn man zou daar nooit voor kiezen. Ik hou ook van onze industriële inrichting maar ik zou dat dan nog een tikje anders doen. Zo zou ik best iets van een groot koeienskelet aan de muur willen hangen en zou ik toch ook wat meer kleur willen.

Helemaal anders?

Of juist helemaal anders. Zelf vind ik een beetje botanische inrichting ook leuk. Met cactussen, groen en passende decoratie. En dat in combinatie met natuurlijke materialen als hout en leer. Volgens mij is dat ontzettend mooi. Wat ik ook zo mooi vind is de kleur okergeel. Maar mijn man vindt dat juist een vreselijke kleur. Heb al een paar keer geprobeerd die kleur ergens op een muur in huis te krijgen maar het gaat me niet lukken.

Kringloopgelukjes

Je hoort het wel weer, geld uitgeven heb ik niet zoveel problemen mee. En het leuke is dat ik heel veel tweedehands kan vinden wat bij onze stijl past. Ik ben dan ook regelmatig bij de kringloop te vinden. En als ik dan een pareltje vind ben ik helemaal blij!

*Betaalde samenwerking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.