Photoplog: 6 x ons avondeten

Wat moeten we nu weer eten, zit ik me wekelijks af te vragen tijdens het boodschappen doen. Voor jullie heb ik in ieder geval 6 x ons avondeten op een rijtje gezet.

Avondeten

Is toch altijd zo’n gedoe hè! Ik ben altijd inspiratieloos wat betreft avondeten. Ikzelf houd helemaal niet zo van de Hollandse pot en eet daarom regelmatig dingen als wraps en pasta. Ik probeer altijd genoeg groente in mijn gerechten te verwerken. En als het mij dan ook nog lukt om het lekker te maken dan ben ik blij. In ieder geval een aantal lekkere gerechtjes op een rijtje.

Nieuw ontdekte pasta

Op mijn Pinterest zoek ik vaak naar lekkere recepten. Dit recept van Brenda kookt kwam ik tegen en probeerde ik uit. En het is me toch een potje lekker! Een soort pizza salami meets pasta. Lekkah hoor!

Turkse durum

Ja, ik ben ook geen perfect mommy hoor. En ja, het is vreselijk, ik kocht een pakje. Maar wel een heul lekker pakje. Gewoon zo’n wereldgerechten pakket. Niet met heel veel groente, alleen een paprika maar ja, je kunt niet altijd alles hebben.

Aspergesoep

Ik hou er van! Asperges. Misschien wel vooral omdat ze maar een klein deel van het jaar vers verkrijgbaar zijn. Lekker soepie, broodje er bij.

Jammie pasta

Deze pasta was ook echt heel erg lekker! Ook weer op Pinterest gevonden. Spekjes, champignons en paprika zijn de basis. Het recept komt van lekkermakkelijk.nl.

Bami

Jup, gewoon ordinaire bami. Met zo’n zak gesneden groente en satésaus. Ik heb trouwens liever bami dan nasi. Ik heb 1 keer nasi gegeten waar ik echt heel misselijk van ben geworden en sindsdien eet ik het niet meer zo graag. Het ik ook met stroopkoeken. 1 keer gegeten, kotsen, ik eet het nooit meer.

Beetje gezonde pizza?

Mensen weten het niet maar ik moet best wel op mijn gewicht letten hoor. Natuurlijk eet ik ook lekkere dingen maar alles in balans. Ik was nieuwsgierig naar deze pizza met bloemkoolbodem. En hij is zeker niet verkeerd hoor. Heb er wel wat extra pizzakruiden over gegooid want het was iets vlak. En de bloemkool proef je er wel iets doorheen maar alsnog best lekker.

2 Comments

  1. Mmm die salami pasta gaan ik binnenkort eens proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.