Thuis leren met de bijlesmeester

Je kind komt thuis. Vol enthousiasme wappert hij met een papiertje in de lucht en roept ‘Ik heb een tien!” Dat is toch een geweldig moment?

Als ouder wil je natuurlijk dat jouw kind zo goed mogelijk presteert op school. Hoge cijfers, grote glimlachen en een kind zo trots als een pauw. Niet alleen dat is belangrijk, maar ook het plezier dat je kind ermee beleeft.

Niet elk kind vindt school leuk. Maar dat plezier gevoel kan je als ouder wel stimuleren. Thuis aan school zitten op een leuke manier zorgt er vaak voor dat een kind ook met plezier kijkt op het leren. Veel afwisseling en leuke oefeningen zijn belangrijk. Maar niet elke ouder heeft tijd om extra tijd daaraan te besteden. Het fijnste zal dan zijn dat het kind zelf aan de slag kan of met iemand anders. Dit kan. Met geschikte oefeningen en/of met een bijlesdocent.

De Bijlesmeester
Weinig tijd om zelf met je kind te zitten aan huis- en leerwerk?
De Bijlesmeester biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis aan door het hele land. Individuele bijles in de eigen omgeving met een goede bijlesdocent is uit ervaringen de meest effectieve manier van leren. De gemotiveerde en vakkundige docenten staan klaar voor elk kind. Zij ondersteunen de leerlingen bij hun schoolwerk en helpen bij de motivatie en concentratie. Maar als belangrijkste proberen zij het leuk voor de leerling te maken. Als een kind goed zijn best doet thuis, gaat hij met minder stress naar school. Dat betekent ook minder stress als ouder!

Extra oefenmateriaal
De Bijlesmeester verzorgen naast bijles en huiswerkbegeleiding ook eigen oefenmateriaal. Het lesmateriaal bestaat uit oefenboekjes, flitskaartjes en een online platform met leuke oefeningen. Het is ontwikkeld volgens de richtlijnen van de Cito en Nio en sluit dus goed aan bij hetgeen wat de kinderen op school leren. Je kan het samen met je kind gebruiken, maar je kind kan er ook zelf mee aan de slag. Extra oefenen stimuleert de leerontwikkeling van uw kind en de memorisatie. Met thuis oefenen maak je het leren makkelijker op school en heeft je kind er meer plezier in.
Benieuwd naar het aanbod? Neem een kijkje op de webshop.

*Samenwerking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.