5 outfit musthaves voor moeders

Als moeder heb je het soms niet makkelijk. Je wilt er leuk uit zien, maar het mag niet te veel tijd kosten en het moet ‘kindproof’ zijn. Mijn 5 musthaves voor moeders op een rij!

Pin mij!

De snelle schoen

Vroeger droeg ik altijd schoenen met een hakje. Inmiddels is er in mijn collectie ook wel een sneakertje tussen geslopen. Toch vind ik dat je als moeder wel een paar leuke enkellaarsjes in je collectie moet hebben. En leuk betekent niet ingewikkeld. Dit fijne zwarte enkellaarsje heb je binnen een minuut aan en zit ook nog eens fijn! Extra pluspunt: Babykwijl veeg je er zo vanaf.

musthaves-voor-moeders

Leren jasje

Ook als je niet een moeder bent is een leren jasje een fijne musthave. Een leren jasje staat bijna bij elke outfit. Je kunt hem ook makkelijk uit doen als het toch te warm is, het is stoer, en het is makkelijk weer schoon te vegen. Dat laatste is toch voor ons moeders wel een voordeel. Ik bedoel, jamhandjes.. Dit leren jasje is denk ik al wel 5 jaar in mijn bezit maar blijft tijdloos en goed. Ga dan ook zeker voor kwaliteit.

De momjeans,

De momjeans is een jeans met hoge taille. Het heet niet voor niks een momjeans want na een zwangerschap (of 2, 3 4?) zijn er bepaalde delen van je lichaam niet meer zo strak. En er zijn moeders zoals ikzelf die dat graag een beetje willen verbloemen. De momjeans kan dat perfect! Draag hem met een stoere riem en je outfit kan bijna niet meer mis gaan.

musthaves-voor-moeders

De big bag

Zo’n mooie grote teddy tas waar je alles in kan gooien is ideaal als moeder. Niemand die ziet hoeveel doosjes rozijnen jij in die tas hebt verstopt of hoeveel koekjeskruimels op de bodem van de tas liggen. Hij is makkelijk en stylish. En mag daarom niet ontbreken in het lijstje met musthaves voor moeders.

Moedersieraad

Ik denk dat elke moeder ontzettend blij wordt van een mooi moedersieraad. Ik wel in ieder geval. Met de namen van je kindjes aan een bedeltje, of met de geboortesteentjes aan een ring word je hele outfit toch compleet. Een sieraad wat je met heel veel liefde draagt en wat door iedereen gezien mag worden laat je als moeder stralen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.