NoMorePlastic tassen – voor een wereld zonder plastic tassen

Wist jij dat Nederlanders gemiddeld 35 plastic tassen per jaar kopen? En dat de plastic tas op World Cleanup Day steevast in de top 5 van gevonden voorwerpen staat? Daar wil NoMorePlastic vanaf en biedt jou een alternatief aan duurzame tassen!

nomoreplastic-tassen-duurzaam
Pin mij!

Een wereld zonder plastic tas

De oprichter van NoMorePlastic, Ernst-Jan Koole, stond in 2018 versteld toen hij deze ongelooflijke cijfers tot zich nam: “Hoe kan dit nou? Het is zo makkelijk om een eigen herbruikbare tas mee te nemen!”. Hij besloot gelijk om tot actie over te gaan én een bijdrage te leveren aan de oplossing voor dit probleem. Met NoMorePlastic heeft hij als ultiem doel: een wereld zonder plastic tas.

NoMorePlastic is het alternatief

NoMorePlastic biedt jou een alternatief voor de plastic tas. Een tas gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens. De tassen zijn lekker groot, extra stevig zodat jij voor meerdere dagen aan boodschappen kunt tillen én hij heel lang meegaat! Maar dat is niet enige gelegenheid waarvoor de duurzame tassen van NoMorePlastic gebruikt worden, aldus Ernst-Jan Koole: “in de basis maakten we een alternatief voor de boodschappentas, alleen horen wij nu dat ze gebruikt worden als strandtas, mom bag en zelfs als weekendtas. Ze zijn gewoon ontzettend handig!”.

Het oog wilt ook wat, dus heeft NoMorePlastic gewerkt aan een kleurrijke collectie die inspeelt op de kleuren van dit seizoen. Wat is jouw favoriete tas uit de nieuwe duurzame tassen collectie van NoMorePlastic?

Maak de wereld schoner met jouw aankoop

NoMorePlastic doneert 5% van haar opbrengst aan The Great Bubble Barrier. Deze Nederlandse organisatie heeft een innovatief systeem bedacht om plastic af te vangen voordat het in open zee belandt. Dit systeem creëert een luchtbellenscherm over de gehele breedte van een rivier. Vissen en scheepvaart kunnen ongehinderd passeren, terwijl plastic via de luchtbellen naar de zijkant gedrukt wordt alwaar het ingezameld wordt en uit het water wordt gehaald. Ernst-Jan Koole: “Met de aankoop van een NoMorePlastic tas, maak je de wereld dus ook gelijk een stukje schoner!”.

Duurzame tassen winactie

We mogen een NoMorePlastic tas naar keuze verloten onder onze volgers. Hoe doe je mee? Check voor deze win-actie de Elkeblogt Instagram pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.