Pasen: 10 x je huis decoreren met eieren

decoreren-met-eieren

Pasen komt er weer bijna aan. Eindelijk voorjaar! Bloemetjes, lentekleuren en eieren. Ik zette 10 ideetjes op een rijtje om je huis te decoreren met eieren.

pasen-huis-decoreren-eieren
Bewaar mij op Pinterest!

10 x decoreren met eieren

Krans met eieren

Deze leuke krans komt van itsamakkie.blogspot.nl. ZoÔÇÖn basiskrans met losse bloemetjes en prullaria kun je kopen bij de Action. Van de eieren kun je leuke kaarsjes maken door een waxinelichtjes er in te doen. Nog een keertje naar de bloemenzaak om wat bolletjes te kopen en deze low-budgetkrans is klaar ­čÖé

decoreren-met-eieren

Unicorn

Deze eenhoorneieren slaan natuurlijk helemaal nergens op maar leuk zijn ze wel. Ik heb ze gevonden op de website littleinspiration.com. Ik weet zeker dat als ik ze aan mijn bovenbouw laat zien dat ik aan de knutsel moet. Volgens mij zijn ze niet zo makkelijk om te maken maar leuk zijn ze zeker.

eenhoorn-ei-pasen

 

Bloemetjes

Dit lijkt toch ontzettend grappig! Wel even kijken hoe je dat doet met die eieren. Volgens mij kun je bij de Action wel holle eieren kopen. Simpel en ontzettend leuk! Dit idee komt van de site van VTwonen.

ei-pasen-bloemen

Plantenbakjes

Wat een leuk ideetje. Ook weer ontzettend makkelijk en simpel. Eierschalen bewaren en er een bolletje in doen. Zo kun je dus weer heel erg low-budget iets leuks op tafel zetten.

ei-pasen-bloemen

Paashaasoortjes

Hoe cute is dit? Op de site van myscandinavianhome.com heb dit leuke ideetje gevonden. Weer lekker low-budget en simpel. Ideaal voor het Paasontbijtje.

ei-pasen-oren

Paastakjes

Bij zo ongeveer elke prullaria winkel kun je wel van die nepeitjes kopen. Hoe leuk is het dan om ze in een vaas te doen inclusief wat paastakken. Leuke en simpele manier om te decoreren met eieren.

decoreren-met-eieren

Bloemetjes in ei

Hier word je toch blij van? Het ideetje komt van stijlvolstyling.com.

bloemen-ei

Eitjes in een stolp

Weer diezelfde eitjes maar nu in een stolp*. Leuk leuk!

ei-in-stolp-pasen

Eitjeskrans

Deze is ook leuk toch? Wel even flink wat eitjes eten want je hebt wel heel veel schalen nodig. Wat veren ertussen plakken en klaar is kees! Dit ideetje heb ik van rosannebrandenbarg.blogspot.

krans-ei

Plantjes in een eitje

Dit is ook grappig! Een beetje zand er in, een aantal zaadjes en een paar dagen later heb je een leuk stukje op tafel. Dit ideetje komt van libellein.blogspot.nl. Leuke low-budget idee om te decoreren met eieren. Meer lezen? Kijk eens bij mijn andere blogs over Pasen.

plant-in-ei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.