Boodschappen doen – En het leek zo’n goed idee

Ik dacht dat ik zo’n handig idee had om boodschappen te doen met Gijs. Kwam ik even vies op de koffie.

 

 

Boodschappen doen

Als ik met mijn peuter boodschappen doe is dat best wel een onderneming hoor. Kind uit de auto, zorgen dat hij de straat niet op rent (doet ie echt), karretje pakken, kind in karretje doen en dan winkelen. Onder het boodschappen doen moet ik er voor zorgen dat meneer niet per ongeluk op die knopjes van de zelfscanner drukt, dat hij geen boodschappen uit de rekken grist of dingen uit de kar haalt. Je begrijpt dat ik best een beetje moe ben als ik terug kom van boodschappen doen. Ik dacht dan nu dat ik het perfecte idee had.

 

Het idee

Gijs heeft namelijk een nieuw houten loopfietsje. Meneer is helemaal blij met dat ding. Ik dacht dus dat ik dat loopfietsje mee zou nemen naar de winkel dat Gijs lekker relaxed door de winkel kon fietsen. Hij zou zich niet vervelen, mama kan ondertussen lekker boodschappen doen. Perfect idee! Toch?

 

Leestip: Stomme, irritante peppa pig

 

Hoe het ging

Je voelt hem al aankomen, dat ging natuurlijk helemaal niet zoals gepland. Zodra we binnenkwamen ging het al mis. In plaats van de winkel in te gaan ging meneer richting de kassa’s. En dat kind gaat hard op die loopfiets, slaat nergens op! Dus ik als relaxte supercoole mommy erachteraan rennen en meneer de winkel ingeduwd. Oké, we zijn binnen. Kan niet zoveel meer gebeuren toch? Nu even een opsomming van wat er gebeurde oké?

  1. Peuter rijdt tegen een stellage aan.
  2. Peuter pakt flessen drinken uit de stelling.
  3. Peuter fietst weg.
  4. Peuter laat fiets achter en gaat rondrennen.
  5. Peuter doet alle koelkastdeuren open.
  6. Peuter trekt zakjes bij de fruit van de rol

 

zakjes-fruit-van-rol-trekken

 

Mama = 

 

 

Ik had het helemaal gehad met die jongen en zijn fiets! Ik kon maar 1 oplossing bedenken. Sorry jongen maar die fiets gaat niet meer mee!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.