Kerstkaarten ontwerpen bij myphotofun.nl

Ik mocht mijn kerstkaarten ontwerpen bij myphotofun.nl. Benieuwd naar het resultaat?

 

 

Kerstkaarten

Ik vind kerstkaarten sturen wel zo’n traditie die ik er graag in wil houden. Hoe leuk is het om met Kerstmis een kaartje te krijgen? Ik merk zelf dat het elk jaar minder wordt met de kaartjes en dat vind ik zo jammer. Daarom pak ik dit jaar groots uit! Ik heb een heuleboel kaartjes besteld en ik deel ze ook zo ongeveer aan iedereen uit ­čśë Op Instagram deed ik vorige week al een oproepje om kaartjes te ruilen. Dat sloeg ontzettend aan! Blijkbaar zijn er heel veel mensen die dat leuk vinden.

 

kerstkaart-ontwerpen-myphotofun.nl

 

Het ontwerp

Weet je nog die leuke truien van Bulbby? Ik vond de foto’s zo leuk geworden dat ik besloot er een kerstkaart van te maken. Je hoeft echt niet een fotograaf te zijn om een leuk fotootje te schieten hoor. Vaak is gezellig bij de Kerstboom al leuk genoeg voor een foto. Even een tip: stel nou dat het deze winter gaat sneeuwen? Maak dan alvast een leuke foto voor volgend jaar? Dan heb je echt een leuk kersttafereeltje. Dan moet het natuurlijk wel kunnen. Als je nu zwanger bent is het natuurlijk heel gek als volgend jaar december er een kaart in de bus valt met een zwangere buik.

 

kerstkaart-ontwerpen-myphotofun.nl

 

Kerstkaart ontwerpen bij myphotofun.nl

Ik mocht dus een kerstkaart ontwerpen bij myphotofun.nl. Deze website biedt een programma aan waarbij je zelf fotoproducten kunt ontwerpen. Naast kaarten kun je denken aan dingen als kalenders en agenda’s. Ik vond het even zoeken hoe het moest maar al snel was de kaart gelukt.

 

kerstkaart-ontwerpen-myphotofun.nl

 

Het resultaat

Binnen een paar dagen had ik de kaarten al in huis. Ik moet zeggen dat de kwaliteit echt ontzettend goed is. Ik maak scherpe foto’s en dat is op de kaart ook nog steeds zichtbaar. Daarnaast is het gedrukt op dik karton wat het geheel tot een mooi kaart maakt. Zelf ben ik ontzettend blij met de kaarten en heb ik al heel veel complimentjes gekregen. Ook een kaart ontwerpen? myphotofun.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.