Kersttip: Gepersonaliseerde Kersttruien van Bulbby

kersttruien-bulbby

Jingle bells! Ben je al in de stemming? Ik wel! Zeker met de Kersttruien van Bulbby 🙂 Zitten ze goed? Valt de maat goed? Ik vertel alles!

 

kersttruien-bulbby

 

Kersttruien van Bulbby

Een Kersttrui stond eigenlijk al heel lang op mijn verlanglijstje. Een beetje fout maar superleuk! En nu heb ik er eentje! Sterker nog, mijn man en Gijs hebben er ook eentje. Ik heb de Kersttruien van Bulbby gekregen. Toen ze binnen kwamen moest ik zo ontzettend lachen. Gijs en ik vonden het helemaal geweldig! Mijn man is niet het type voor matching truien dus ik moest dan ook ontzettend lachten toen hij de truien zag! Gijs en ik hebben de rest van de dag in de trui rondgelopen.

 

kersttruien-bulbby

 

Hoe zitten de truien?

Ik ben gegaan voor maat XS en dat was een goede beslissing. Ik ben niet heel groot en ben altijd bang dat zo’n trui gelijk zo’n slobbertrui wordt. Hij sluit goed aan en is gewoon heerlijk warm. Ik vind dat de trui een fijne lengte heeft en dat het gewoon over het algemeen een mooie trui is. Gijs’ trui heb ik besteld in maat 3-4. Hij heeft normaal van trui maat 98. Ook deze trui vond ik mooi zitten. Ik moet zeggen dat hij ietsje opkrult soms. Ik moest zo lachen want Gijs vond het echt helemaal geweldig dat ik en hij dezelfde trui aanhadden. Ik hoop dat hij dat over een jaar of 10 nog steeds zegt 😉 Jan’s trui heb ik in maat L besteld. Jan is wel wat langer maar ook deze trui zit goed.

 

Leestip: Kersthapjes voor dreumes en peuter

 

kersttruien-bulbby

 

Trui bestellen?

Wil je nou ook zo’n trui bestellen? Dan kun je dat heel makkelijk doen via de site van Bulbby. Kies een trui, kies een kleur, pas de naam aan en bestellen maar! Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelstatus en binnen een paar dagen is de trui binnen. Ondanks dat ik de truien heb gekregen vind ik dit echt een geweldige investering, en een leuk Kerstcadeau denk ik 😉

 

kersttruien-bulbby

 

En? Vind je ze ook leuk?

 

* De producten in dit artikel zijn gekregen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.