Sneak preview van de babykamer

Voordat we het geslacht wisten waren we al best ver met de babykamer. Daarom vond ik een sneak preview wel heel leuk ­čÖé

Sophie de Giraf cadeauset

Neutrale babykamer

Het kwam gewoon zo uit. Jan was door de Corona bij huis en nu had hij tijd om dit soort klussen te doen. Ik vond zelf okergeel een mooie kleur en had eerst bij de bouwmarkt zo’n tester gehaald. Dat was maar goed ook want het was echt gewoon niet mooi. Wij hadden beide zoiets van, nee dit is niet ons ding. Na veel ├║ren op pinterest te hebben gedwaald waren we erover uit dat we graag een beetje natuurlijke aardse tinten wilden als basis. Bij de Kleine Giraf mocht ik een aantal items uitzoeken. Aangezien de Kleine giraf werkt met producten van natuurlijke materialen was er keus genoeg.

Speen van Natursutten

Natuurlijke kamer

We gingen dan ook voor de kleur ‘leem’ voor op 2 muren. De andere twee muren hebben we wit gelaten. Het leek me mooi om verder met natuurlijke materialen te werken. Houten speelgoed, droogbloemen en zachte stoffen. En het is echt nog kaal hoor. Maar dat komt nog wel.

Luluju Swaddle

Nog niet af

Ik wil jullie graag een goed beeld geven van het kamertje als alles af is. En dat is het gewoon nog niet. Ik vind het leuk om het een beetje in te richten naar het geslacht maar daar moet ik nog wat dingen voor kopen. Vooral qua aankleding mist er gewoon nog wat. Hoe dan ook vind ik het nu al een fijn kamertje.

Sophie de giraf badcape

Over de Kleine Giraf

De Kleine Giraf is distributeur van een aantal hele bekende merken. Denk aan Sophie de giraf, Natursutten, Zoocchini en Milestone┬«. Alle producten van Kleine Giraf zijn vrij van BPA, PVC, Phthalaten en andere schadelijke stoffen. Oftewel, hier kun je veilig shoppen voor je kleintje. Benieuwd naar meer artikelen? Kijk eens met de schoolspullen van de Kleine Giraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.