Back to school met de leukste artikelen van de Kleine Giraf

haaientas-kleine-giraf

Het duurt gelukkig nog even voordat we weer naar school gaan maar wat is er nu leuker dan alvast wat leuke dingetjes inslaan. Ik laat je de leukste artikelen zien van de Kleine Giraf.

 

haaientas-kleine-giraf

De Kleine Giraf

Ken je deze leuke webshop al? De Kleine Giraf is distributeur van hippe baby-producten. Denk bijvoorbeeld aan de artikelen van Sophie de giraf. Je weet wel, dat leuke bijtfiguurtje. Of die leuke ‘milestone’ kaarten. Die had ik ook in het eerste jaar van Gijs. Nouja, gewoon ontzettend leuk. En ik vind het leuk dat ik je een paar leuke merken en artikelen mag laten zien.

 

 

handdoek-haai-kleine-giraf

 

Zoocchini

Zoocchini is echt een leuk merk jongens. Wij zijn helemaal in to the haaien op het moment en we mochten dan ook deze tas en badcape ontvangen. De tas ging gelijk de eerste dag op zijn rug en er moest volgens Gijs een appel in. Tja, duidelijk dus. Deze ontzettend leuke artikelen spreken kinderen gelijk aan en zijn ontzettend mooi vormgegeven.

 

haaientas-kleine-giraf

 

Naast dat de artikelen ontzettend mooi zijn vorm gegeven is het zeker van goede kwaliteit. Dat zie je bijvoorbeeld alleen al aan de rits, stevig en voor kinderhandjes gemaakt. Ik ben zeker ook tevreden over de badcape, hij is al een paar keer in de was geweest en verliest niet in kleur of kwaliteit.

 

 

Stel dat je een kindje hebt wat helemaal gek is van dino’s, hoe leuk is dan zo’n cape of tas. Of kijk die unicorn tas, ik weet zeker dat veel kinderen dat helemaal geweldig vinden.

 

 

Pura

Nog zo’n leuk merk: Pura. De flessen van Pura zijn 100% plastic vrij. gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS, zonder een coating aan de binnenkant. Hierdoor is de fles vrij van bacteriën en zullen er geen nare luchtjes en smaak ontstaan. Wel zo handig met die kleintjes.

pura-fles-kleine-giraf

Pura flessen zijn oersterk, duurzaam en volledig vrij van plastic. Pura flessen hebben levenslange garantie en zien er met hun vrolijke kleuren en strakke design ook nog eens prachtig uit.

 

 

Wij hebben gekozen voor de rietjesbeker met blauwe sleeve. Maar weet je wat het leuke is aan deze flessen? Je kunt er aparte spenen voor kopen, bijvoorbeeld voor flesvoeding, maar je kunt er ook een dopje bij kopen en het rietje weghalen. Ze zeggen dan ook ‘One Life… One Bottle’. Ik denk dat het een mooi artikel voor mee naar school is. Oja, ze kunnen ook gewoon in de vaatwasser. Het is een éénmalige investering die het geld zeker waard is.

 

 

* De artikelen in deze blog heb ik ontvangen, ik ga alleen een samenwerking aan als ik 100% achter het product sta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.