De babykamer met groen en natuurlijke materialen

Bij Gijs was de kamer grijs met wit. De nieuwe beeb krijgt een babykamer met groen, wit en natuurlijke materialen.

babykamer-met-groen

Babykamer met groen

Er zijn dingen die ik gewoon geweldig vind om te doen. 1 daarvan is nieuwe ruimtes compleet opnieuw inrichten en stylen. Het jammere is dat mijn man er soms ook wat over te zeggen wil hebben 😉 Maar deze babykamer met groen is goed gelukt vinden wij allebei. Ik ben dan ook zo blij met het resultaat! Stiekem had deze kamer altijd al als doel dat het een babykamer zou worden. Ik mocht blanco beginnen. De muren waren wit en er zat alleen nog maar de vloer in.

Natuurlijke kleuren

De basis was er al. De witte meubeltjes van Gijs kon deze baby prima gebruiken. Als ik nu opnieuw zou mogen kiezen zouden het misschien houten meubels worden of zoiets maar ik ben er nog steeds blij mee. Het moest ook wel, ze waren namelijk duur zat 😉 De kleur op de muur was redelijk snel gekozen en is niet persé een kleur die je gelijk bij een babykamer zou bedenken. Het is een mengkleur genoemd ‘Leem’. Die kleur hadden we in onze vorige woning in de kamer en vonden we allebei ontzettend mooi. Die kleur wilden we graag als basis nemen.

Muurkleur: Leem
Houten speelgoed: Raduga Grez
Babynestje: Marktplaats
Hanger: Kidsdepot

Klein kamertje

Dit kindje heeft wel een beetje ‘pech’. Nouja pech, het kind heeft straks niks tekort hoor. Maar hij heeft het kleinste kamertje van het huis. Onze en Gijs’ kamer is wel een keer zo groot. En toch oogt het totaal niet klein. Het scheelt enorm dat er een inbouwkast in de kamer zit. Scheelt toch maar weer een kast.

Vloerkleed: Kidsdepot
Klamboe: Meyco Forest Green
Wafeldeken: Zelf gemaakt
Leeuw: Creatuurlijk

Love it is

Iemand zei tegen mij, ‘Het enige wat het kindje nodig heeft is liefde.’ En dat is helemaal waar. Sterker nog, met een bedje bij je op de kamer kun je je een heel eind redden. Ik heb zelf ook een co-sleeper die ik heel graag de eerste maanden wil gaan gebruiken. En zo’n kamertje ook? Dat heeft zo’n baby toch helemaal niet nodig. Maar ik vind het zo leuk om te doen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.