Hij een auto, ik de naam

Ik had laatst verteld over ons namendilemma? Nou, we hebben een oplossing. Een soort van oplossing..

Zeuren om de auto

Zodra die positieve test in mijn handen lag begon ook het gezeur ook weer om een nieuwe auto. Ik heb een kleine auto en mijn man heeft de ‘gezinsauto’, een Ford Fiesta. Zoek maar op, prima auto. Nu heeft mijn man al langer wat te klagen over die auto. Hij zou niet snel genoeg optrekken en weet ik veel wat er mis mee is. Maar de auto is nog maar een jaar of 4 oud en ik weet nog hoe veel pijn het deed toen dat geld van onze rekening ging. Dat dus niet weer. Niet zolang het niet nodig is in ieder geval. Maar goed, meneer was er van overtuigd dat die auto te klein is voor 4 personen en een kinderwagen. Dat wilde ik eerst wel eens even zien..

Past precies

Wij dus op een avond die kinderwagen in de auto gedrukt. Als je het mij vraagt paste dat perfect. Je moet hem even uit elkaar klikken maar dan past ie prima. Mijn man was het daar uiteraard niet mee eens. Want als we dan op vakantie gaan dan passen de spullen niet. De dagen daarna kibbelden we nog wat door over die auto. Hij probeerde mij te overtuigen en ik hield voet bij stuk. Geen nieuwe auto zolang deze auto nog goed is.

Ik de naam, jij de auto

In de dagen daarna begon er ook weer een andere discussie op te laaien. Namelijk die van de babynamen. En zoals je misschien wel weet was dat ook nog een dingetje. Ik kreeg toch een beetje een voorkeur voor een bepaalde naam en mijn man wilde alle opties openhouden. Ja, je leest het goed. Het is soms heel gezellig hier 😉 Uit de grap zei ik, “Doen we het zo, jij een nieuwe auto en ik de naam.” Nou, dat vond hij wel goed. En weet je? We doen het maar zo. Blijkbaar lossen wij zo dingen op 😉 Zegt die achteraf ook nog even dat hij uiteindelijk toch ook wel die naam had gekozen.. Wat een man..

1 Comment

  1. Haha grappig opgelost. Ik snap t maar niet dat mannen met een grote auto naar t werk gaan en de vrouw met kinderen thuis met een kleinere auto moeten doen? Hier is t andersom hoor. Ik rijd t meeste met t gezin dus ja wij veilig een grotere auto. En vaders moet alleen op en neer in z’n eentje. Maar misschien moet de deze optie nu even niet melden bij je man. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.