Review: Ballorig Emmen

Bijna elke getrainde ouder heeft er wel ervaring mee, Ballorig. De plek voor die kleine druktemakers. Nu is Gijs bijna 1 en wilde ik daar wel graag een keertje met hem heen. En ik ging naar Emmen. En aangezien hij nu nog gratis is kan dat mooi ­čÖé

Maandag 10.30

Ik had op de site al gezien dat het lekker vroeg open was, 9.00 uur. Wij lekker naar Ballorig in Emmen.  Jan (papa) bracht ons, hij moest nog even langs zijn werk om zijn portemonnee op te halen, was hij vergeten. Natuurlijk kwam hem natuurlijk wel mooi uit, hij vindt dat maar niks. Wij naar binnen en we zagen dat het lekker rustig was. Er was helemaal een plek ingericht voor kinderen tot 4 jaar. Met grote matten, een springkussen, een ballenbak en een plekje met grote blokken. Eerst maar eens even over de grote matten kruipen. 

Gijs vindt die ballen geweldig, overrollen en de ballen wegsmijten is echt zijn ding. 

Maar de ballenbak was toch wel favoriet. Het lijkt op de foto alsof hij een beetje doelloos voor zich uit zit te staren maar hij had echt de grootste lol. Klimmen en klauteren door de ballen.

We hadden in het begin de ballenbak voor onszelf, hoe leuk is dat!

Op een gegeven moment dook hij helemaal in de ballen. Heel grappig!
 

Toen Jan er ook was kon ik even in het andere gedeelte kijken voor de grote kinderen. Dat ziet er erg uitnodigend uit met grote glijbanen, ballenbakken, trampolines en zelf een klimmuur. Volgens mij kunnen ze zich hier prima vermaken. 

 

Tijd om te gaan

Na anderhalf uur was het wel genoeg voor Gijs, in de auto viel hij in slaap zo kapot was hij. Wij komen zeker nog een keertje terug, wat een lol had die jongen. Echt een aanrader! En als je nu slim bent ga je op een doordeweekse dag op een ochtend. 

Over ballorig

Er zijn 35 vestigingen, dus altijd wel in de buurt. Wij gingen naar Emmen. van 1 tot 12 jaar betaal je 7.50, volwassenen en baby’s zijn gratis (ideaal!). Meer weten? Check de site ­čÖé

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ballorig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.