Gratis uitje in Zuid-Oost Drenthe: Griendtsveenparkje

Ik wil graag wat leuke gratis uitjes in de spotlight zetten. Gewoon omdat ze dat verdienen. Ik vind het Griendtsveenparkje in Erica/Schoonebeek toch wel erg leuk! Ik laat je zien hoe het daar is šŸ˜‰

Het Griendtsveenparkje
Kom je uit Zuid-Oost Drenthe? Dan ken je het Griendtsveenparkje. Als kind kwam ik er regelmatig en nu met Gijs kom ik er ook. Ik heb begrepen dat het parkje volledig op vrijwilligers draait. Ook zullen ze wel subsidie krijgen, dit zorgt er voor dat het parkje helemaal gratis is. Geweldig toch! Een grappig dingetje, er was op mijn blog een keer een hele discussie of het parkje in Erica of Schoonebeek lag. Haha ik moest er wel om lachen.

 

 

Wat is er te doen?

Het parkje is eigenlijk een soort kinderboerderijtje en speeltuintje in 1. Er zijn meerdere dieren die volop de ruimte hebben. Je kunt zakjes voer kopen waarmee je de diertjes kunt voeren. Erg leuk! Ze hebben er onder andere hertjes, kipjes, vogels, konijntjes, geitjes en ezels.

Geitjesgek!
Gijs en ik zijn gek van kleine babygeitjes. En die hebben ze daar! Ik word gewoon heel blij van die beestjes. Het liefste zou ik eentje mee naar huis nemen maar zo’n beestje wordt vast niet blij van het leven in een rijtjeswoning.

Speeltuin
Ook de speeltuin is een echte aanrader. Heerlijk van de kabelbaan, op de schommel of in het klimrek. Love it!

Het Griendtsveenparkje is echt Ć©Ć©n van mijn favoriete gratis uitjes van Zuid-Oost Drenthe. Ook al is het gratis dan probeer ik er altijd aan te denken om iets te doneren bij de ingang. Meer weten over het parkje? Check de site šŸ™‚

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − vijf =