Cadeautip voor vaderdag

Ja mama’s het is weer tijd om iets te verzinnen voor Vaderdag. En wees eerlijk, die papa’s zijn lastig! Ik heb iets gevonden waar Jan héél blij van wordt. Misschien ook leuk voor de papa van jouw kindje of je eigen vader? 

 

  

Mannen en cadeaus

Wat is dat toch met mannen en cadeaus. Ik heb een vader, 2 broers en een man en altijd als er een gelegenheid zich voordoet waarbij ik een cadeautje moet kopen voor 1 van die mannen dan schiet ik al in de stress. Ze weten zelf niet wat ze willen, ze hebben alles al en als ze iets willen is het ontzettend duur of nergens te krijgen. Lastig dus! En om nou constant met iets praktisch aan te komen als sokken is ook al wat. Tijd voor een stoer cadeau! 

 

 

Houten horloge

Zo’n horloge is denk ik een goed cadeau. Welke man is nou niet praktisch. Door het hout is het stoer en tijdloos. Goede keus gemaakt ook al zeg ik het zelf 😉 Het horloge is van het merk ‘Creative Use of Technology’ en is geschikt voor mannen en vrouwen. Elk horloge is uniek en is gemaakt van duurzaam materiaal. 

 

Eigen ontwerp

Dit houten horloge heb ik helemaal naar mijn eigen wensen aangepast. Ik heb Jan de kleur, maat en het bandje laten kiezen en hij heeft gekozen voor deze donkere houtsoort met een houten bandje. Als ik hem voor mijzelf zou ontwerpen zou ik hem met een leren bandje laten maken, dat kan ook 😉 De tekst die er in gegraveerd is heb ik gekozen en ik vond het leuk om Gijs’ naam er op te laten zetten. Ik heb zelf een aantal armbandjes met Gijs’ naam en ik vond het een mooi idee dat Jan ook iets had met Gijs’ naam. Benieuwd hoe zo’n houten horloge er in een lichtere kleur uit ziet? Kijk dan eens op de blog van Elsa, ze heeft een prachtig licht horloge voor haar vriendin laten maken.

Is dat ook wat voor jouw man? Zo’n houten horloge? Anders heeft Anja op tipsvoorjou.com nog een aantal tips op een rijtje gezet.

Dit is een gesponsord artikel 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.