25 originele zwangerschapsaankondigingen

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Misschien wil je het gewoon vertellen of zoek je toch een bijzondere manier. Speciaal voor jou 25 originele zwangerschapsaankondigingen.

Hiep hiep hoera!

Als je zwanger bent wil je het natuurlijk van de daken schreeuwen. Misschien houd je het nog even voor je of vertel je het alleen je ouders. Wil je het op een originele manier doen? Dan zijn er natuurlijk heel veel opties. Je kunt natuurlijk zo creatief zijn als je wilt. Maar ik help je alvast een beetje op gang ­čśë

Leestip: Wanneer vertel je dat je zwanger bent?

25 originele zwangerschapsaankondigingen

Jullie eerste?

Misschien hebben jullie wel heel lang geprobeerd om zwanger te worden of verwacht helemaal niemand het. Hoe dan ook, de zwangerschap mogen vertellen en op social media gooien vond ik zelf het leukst van de hele zwangerschap. Maak er vooral jullie eigen ding van. Hebben jullie een leuke hobby samen? Dan is dat natuurlijk perfect om te verwerken in de foto.

Grote broer of grote zus?

De eerste is spannend maar zwanger zijn van een tweede kindje waarschijnlijk net zo. Mensen zijn misschien iets minder overdonderd maar voor jullie is het natuurlijk net zo’n klein wondertje. eVaak leuk om je eerste kindje in de spotlight te zetten met het goede nieuws.

Een shirtje bedrukken zoals hieronder is ook erg leuk. Ik kreeg hem meerdere keren als tip.

De derde, vierde of vijfde?

Of zesde, zevende, je snapt het natuurlijk. Het is niet hoe meer kinderen hoe minder speciaal. Het blijft een enorm wonder en een leuke verrassing voor de omgeving. Dat wil je natuurlijk op een bijzondere manier naar buiten brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.