Want elk kind verdient een leuke vakantie

Dat ik zin heb in de zomervakantie, dat steek ik niet onder stoelen of banken. Maar wist je dat er heel veel kinderen zijn voor wie de vakantie te lang duurt?

Fijne vakantie!!

Naast dat wij op vakantie gaan heb ik ook al een hoop activiteiten in de planning. Zo heb al kaartjes voor Kabouterland in huis liggen en wil ik sowieso nog een keertje naar de dierentuin met Gijs. En weet je? Ik denk daar niet eens over na, dat doen we gewoon. En als er een spontaan uitje komt dan doen we dat sowieso. Nooit sta ik er bij stil dat er genoeg kinderen zijn voor wie de vakantie veel te lang duurt.

Armoede bestaat echt

Met mijn Sinterklaasactie kwam ik er pas achter hoeveel kinderen er eigenlijk in de buurt wonen voor wie een dagje uit niet vanzelfsprekend is. Moeders die spontaan in huilen uitbarstten omdat ze hun kind eindelijk een cadeautje konden geven met Sinterklaas, of kinderen die eindelijk een keertje naar Balorig konden. Kun je je voorstellen dat sommige kinderen daar gewoon nooit komen? Best zielig eigenlijk..

Helpen kan!

Nationaal Fonds Kinderhulp maakt voor deze kinderen speciale zomerpakketten. Daar zit van alles in. Denk aan een bal, zwemartikelen, doe-boek met stiften, spelletjes, spannende leesboeken, een kinderkookboek, een bon om zwem-/sportkleding mee te kopen, kaartjes voor een dagje uit met het hele gezin en bioscoopbonnen. Natuurlijk is het geen echte vakantie maar op die manier zien kinderen misschien niet zo op tegen de vakantie.

Ja ik help!

Als eerste? Geweldig! Deze kinderen en ik gaan je ontzettend dankbaar zijn. Ik ga je vertellen hoe het gaat:
1. Klik op deze link —> https://bit.ly/2w41fVh
2. Kies het bedrag waarmee je wilt helpen. Éénmalig €5,- doneren is ook al geweldig!
3. Vul je gegevens in en betaal makkelijk via Ideal. Dankjewel <3

*In samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.