Speelkamer opknappen: Mooie laminaatvloeren, gestucte wanden maar hoe verder?

Help! De laatste kamer in ons huis wordt deze winter nog aangepakt. We willen een mooie speelkamer maken voor Gijs. Maar verder dan mooie laminaatvloeren, en een leuk kleurtje op de muur kom ik niet. Koos inspiratieloos hier.

 

speelkamer-inspiratie

 

De speelkamer

De laatste kamer in dit huis wordt eindelijk (!) deze winter aangepakt. Niet door mij hoor, vooral door mijn man en wat werklui ­čśë Maar ik ben van de inrichting, wat ik ook gewoon heel erg leuk vind om te doen. En de basis komt echt wel goed hoor. De muur wordt gestuct, er komt een leuk kleurtje op en we gaan kiezen uit mooie laminaatvloeren. Maar verder ben ik nog niet. Ik heb nogal wat eisen en wil het gewoon goed doen. Ik heb al best veel ideetjes op mijn Pinterestbord maar nog niet het complete plaatje. Misschien heb jij nog een leuk ideetje?

 

Mijn eisenlijst

Het wordt dus een speelkamer voor Gijs. Maar niet zomaar een speelkamer. Ik heb nogal wat eisen. Ik wil namelijk niet dat het een ‘dumphok’ voor speelgoed wordt, maar ook een ruimte waar Gijs zich rustig terug kan trekken en waar hij niet overgoten wordt door prikkels. Daarnaast wil ik er ook een hoekje inrichten voor mijzelf. Voor als ik aan het werk ga voor deze blog en een ruimte voor mijn knutselspullen. Ik heb mijn eisen even op een rijtje gezet:

  • Rustige omgeving
  • Genoeg bergruimte om speelgoed op te bergen
  • Een plekje voor Gijs om aan te knutselen
  • Een leeshoekje voor Gijs
  • Een bureautje voor mij met ruimte voor mijn knutselspullen

Best wel veel eisen voor zo’n kleine ruimte van ongeveer 3 bij 4. Vandaar dat ik ook een beetje vast loop. Misschien is het wel een beetje te veel van het goede?

 

Ik kan het wel

Kijk, inrichten kan ik wel en is wel aan mij besteed. Zo ben ik nog steeds superblij met Gijs’ kamer en kan ik ontzettend genieten van de tipi die ik heb ingericht voor Gijs. Maar ik loop een beetje vast in deze ruimte. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar jullie ideetjes! Dus heb je een foto of idee, laat het mij dan vooral even weten ­čÖé

 

 

* Dit artikel is in samenwerking geschreven

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.