Ik doe het niet meer!

Ik ben er klaar mee! Ik geef het op, ik doe het echt niet meer!

 

 

Schaam

Laatst was ik bij een vriendin op visite. Ze heeft 2 kleintjes en woont heel leuk. Ik en Gijs kwamen in daar thuis en ze zegt: “Let niet op de rommel hoor, maar dat weet jij natuurlijk ook.” Ik lach wat maar ik denk rommel? Waar? Er lag wat speelgoed maar dat was het dan ook. Ondertussen begon ik me een beetje te schamen. Ik heb thuis de deur achter me dicht getrokken maar je wil niet weten hoe het achtergelaten is. Ik denk dat als iemand door het raam zou kijken dat diegene serieus dacht dat er is ingebroken.

 

Ontplofte bende

Ik overdrijf echt niet hè! Ik ben heel eerlijk. ’s Ochtends als we beneden komen is het netjes maar binnen een paar minuten liggen de eerste auto’s al door de kamer. Een uur later is het werkelijk waar een oorlogsgebied. Overal liggen auto’s, toet toet bouwplaatsen, vliegtuigjes en weet ik veel. Ik laat hem maar lekker maar, ik begin er niet meer aan. Hij speelt zo lekker, ik vind het goed.

 

Ik doe het niet meer 

Toen Gijs baby was ging ik overdag af en toe nog wel wat speelgoed opruimen. Want jeetje, die 2 slabbetjes en 3 blokjes. O, o wat moeten de buren wel niet denken. Dat ons huis nu een stortplaats is van speelgoed had ik toen niet kunnen weten. Ik heb het wel eens geprobeerd hoor. Tussendoor eventjes de blokken alvast in de doos doen. Maar drie keer raden wie er achter mij staat en toevallig net met de blokken wilde gaan spelen. Het heeft gewoon geen zin. Als Gijs naar bed gaat ruimen we alles samen op en is het huis weer netjes.

 

Sorry alvast

Dus kom je een keer overdag bij mij? Je bent gewaarschuwd. Ik ben wel heel benieuwd of dit vooral een jongensdingetje is of dat meisjes hier ook last van hebben.

 

3 Comments

  1. Haha zo herkenbaar. Ik loop ook niet de hele dag achter ze aan hoor om op te ruimen 😉

  2. Ik maak er niet van als een ander zijn huis in een waar speelparadijs gegoten werd. Bij ons thuis hebben de jongens hun speelkamer en dat is hun terrein. De enige voorwaarde is dat het de zondagavond netjes ligt anders kan ik niet poetsen. De benedenverdieping ligt meestal wel netjes en daar houden we ons alle vier aan. Je weet nooit dat de Queen op bezoek komt 😅

  3. Onze kleindochter kan er ook wat van ik was in het begin ook zo maar nu lopen we de hele dag horde en we hebben het heel leuk samen en inderdaad opruimen als ze slaapt heb je het langst plezier ervan!😂😂😂😂😂een oppassende oma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.